Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Aprovat el pressupost del 2013

0
0

El Ple celebrat aquest matí ha aprovat el pressupost municipal pel 2013, tal i com ja avançàvem en l'anterior article. No hi ha hagut sorpreses i PP, Lliga, CIUP i UMP han sumat els seus vots (9) per aprovar-lo sense cap disidència ni ruptura de la disciplina de partit, aquest cop. La resta de partits de la oposició, PSM, A, PSOE i No Adscrits ens hems abstingut (6), llevat de ERAM que hi ha votat en contra (1). En les darreres setmanes, des del vot en contra del mes d'abril, el pressupost s'ha millorat amb les aportacions de la oposició. Així  i tot és un pressupost que manté la pressió dels impostos, que continua sense incorporar la participació ciutadana i que pensam que l'equip de govern no serà capaç de dur a la pràctica, vistos els precedents en el que duim de legislatura; tampoc la manera com l'equip de govern gasta els doblers municipals en les seves actuacions no ens mereix cap confiança i per això no podiem avalar amb el nostre vot favorable aquesta manera de gestionar l'Ajuntament.

En propers articles parlarem de les millores que s'han fet al pressupost per part de l'oposició en alguns punts concrets que pensam que són interessants.

Una vegada aprovat inicialment el pressupost es posa a exposició pública perque tothom hi pugui fer al·legacions.

Tot i que ja hi ha pistes de pàdel al Moll l'equip de govern en vol fer dues més al poliesportiu. Pensam que existint tantes necessitats en el propi poliesportiu com en el Moll aquesta no era una inversió prioritària.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Latest Images

Trending Articles