Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Els russos diuen veritat, els ''europeus'' menteixen.

0
0

 

           Els russos diuen veritat, els ''europeus'' menteixen.

 

 

 

      Majoritàriament, els mitjans ''occidentals'' (mitjans capitalistes que, en tot moment, donen per bona la política internacional de Washington) són extremadament corruptes a l'hora d'informar sobre els fets de la guerra d'Ucraïna.   De fet, no es dediquen a informar, sinó a conformar l'opinió pública.

 

    Els mitjans ''occidentals'' han procurat amagar la relació entre la CIA i les organitzacions ucraïneses que van dur a terme el cop d'Estat del 10 de febrer de 2014.

 

     Igualment, procuren amagar que els partits nazis (Sector Dret i Llibertat) formen part del govern de Kíev.  Justifiquen la política feixista del president Petro Poroxenko. No s'escandalitzen de les amenaces d'En Poroxenko, el qual acusa de terroristes als rebels del Donbass. Justifiquen els atacs militars contra Donetsk i Lugansk.

   S'ha de veure la coincidència:  El president dels EUA, En Barack Obama, d'immediat, va donar suport a la junta de Kíev; va declarar que el govern ucraïnès tenia tot el dret a fer ús de les armes per tal de combatre els insurrectes (De l'assassinat de la població civil no en feia esment).

        En Poroxenko ha devastat el Donbass. Ha bombardejat les zones residencials de les ciutats ''rebels'' i va malmetre les infrastructures. Però també ha fet la guerra econòmica i social contra la població del Donbass, fins al punt de deixar de pagar les pensions als jubilats.

    La política de Kíev és feta amb voluntat de genocidi contra les poblacions d'ètnia russa o russòfones. Però, com assenyala la premsa russa, la devastació del Donbass causa la ruïna econòmica de tota l'Ucraïna.

 

      Tots aquests drames del conflicte ucraïnès són amplament tractats a la premsa russa, i, en sentit contrari, intensament mistificats pels mitjans capitalistes d'Europa.

 

     Entre els molts d'articles d'opinió de la premsa russa, he pensat que seria bo posar a l'abast dels navegants catalans l'escrit del columnista  Andrew Korybko a Sputniknews en línia. El dit escrit mostra ben a les clares la diferència abismal entre la premsa russa i la de les Corporacions.  Vegeu el post Kíev publica una llista dels seus propis crims.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images