Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

El TIL copeja Sant Antoni

0
0
El tema lingüístic, que no era un problema a la nostra illa fins que ho varen voler així els del Partido Popular, ha copejat Sant Antoni.


Los docentes no acudirán a la excursión a sa Llebre en señal de protesta por el TIL

Els canvis de rumb del nostre consistori respecte al TIL ha provocat la reacció dels mestres de no participar en activitat promogudes per l'Ajuntament (Guerra abierta entre los docentes y el Ayuntamiento por el trilingüismo). Tal vegada no hagi estat una decisió adequada triar una activitat que tanta il·lusió fa als nins com és l'anada a sa Llebre, això ho sabem molt bé els pares que tenim nins; però el que no pot fer l'equip de govern és comportar-se com un nin petit.


El munícipe asevera: "No comparto la decisión del profesorado ya que considero que la tradición y la fiesta están por encima de la política, pero no es a mí a quien tienen que dar explicaciones sino a los padres".


Amb aquesta asseveració estic d'acord amb el nostre batle, però a continuació fica la pota fins el fons:


Serra hizo público ayer que "si los docentes no participan en la actividad, el Consistorio tampoco hará llegar a los centros la comida típica de las fiestas de Sant Antoni que cada año facilitaban para que los alumnos merienden junto a los ´foguerons".


Per que els alumnes berenin. O sigui, que els mester ens han de donar explicacions per que els nostres nins no podem anar a escola i el nostre màxim responsable no se li ocorre altra cosa que llevar el menjar als nins. Això si que mereix una explicació d'un càrrec públic que ens governa a tots, mestres, pares i nins.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

Latest Images

Trending Articles