Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10475

Revocar, ja, les auto-ajudes dels regidors

Previous Escriure salat
0
0
En el darrer Ple Ordinari el batle Tomeu Cifre Ochogavia va confirmar -contestant a preguntes de l'oposició- que fa comptes “deixar sense efecte” el decret mitjançant el que els regidors de l'equip de Govern amb dedicació exclusiva (ell mateix, la Sra. Maria Petra Buades i el Sr. David Alonso), es beneficien de que l'Ajuntament els pagui tota una sèrie de despeses de caràcter personal. Es tracta de despeses mèdiques (dentista, pròtesis, ulleres, operacions de miopia i similars...) fins a un màxim de 1.200 € anuals i altres despeses com el pagament d'estudis de familiars directes sense cap límit de despesa.

Des dels partits de l'oposició celebram que finalment l'Equip de Govern hagi entrat en raó i torni enrere en una decisió que ja en el seu moment vàrem considerar com a completament errònia.

Aquestes “ajudes socials” auto-atorgades suposaven un mal exemple d'austeritat, a banda d'una il·legalitat, a criteri nostre i de l'advertiment de secretaria que ja figurava damunt el decret. Per tant creiem que és bò que s'hagi rectificat, tot lamentant que en el seu moment es decretàs sense cap tipus d'informació a la oposició, fet que ens hauria estalviat les tensions i discussions que aquesta decisió unilateral va provocar.

Al mes d'octubre vàrem presentar un recurs de reposició contra l'esmentat decret, recurs que fins a dia d'avui encara no ha estat contestat (veure article anterior), ultrapassant el termini màxim d'un mes per donar la resposta. Per això reclamam que el batle sigui respectuós amb els partits que hem presentat aquest recurs seguint la legalitat, i que, més enllà d'anunciar-ho de paraula, formalitzi la revocació del recurs definitivament. També reclamam que, cas d'haver-se passat cap factura per aquest conceptes, siguin els propis regidors que renunciïn al seu cobrament o restitueixin els imports cobrats.

Els portaveus de l'oposició a l'Ajuntament de Pollença de: Alternativa, PSOE, PSM, UMP, ERC i els 2 regidors no adscrits.

 

 

Noticia a l'Ara Balears (11/12/2013):"El Batle retira el decret d'ajudes per a despeses personals"

S'ha de deixar clar que el recurs que vàrem presentar tan sols recurria contre les ajudes socials als regidors, en cap cas parlava d'altre tipus de personal. El batle diu que 1.200 euros per regidor són una misèria; que ho digui als mileuristes o als qui cobren el salari mínim.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10475

Latest Images

Trending Articles