Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

En Miquelet es Salero es vol fer un tatoo

0
0

En el dia d’ahir va aparèixer en el perfil de facebook dels Gegants de Maó un insòlit event que porta per títol: En Miquelet es Salero es vol fer un tatoo.

S’ens explica que en  Miquelet es Salero aquest any ha fet 13 anys i ja vol fer coses d’al·lots grossos, es vol fer un tatto. Dant la indecisió d’en Tomeu i na Guida sobre si autoritzar-lo a que s’el pugui fer o no, en Miquelet publica l’event demanant a tots els seus amics del face si podrà o no podrà i en el cas afirmatiu que seria el que es tindria de tatuar.

Per la rapidesa de la xarxa social poc han tardat en aparèixer els primers vots afirmatius i contraris. Dins els primers (de moment molt minoritaris) es donen les idees entre altres de que per exemple es tatui una gralla (són vàries les persones que donen la mateixa idea) o també una lluna. Dins els vots negatius trobem els comentaris de que una figura tan estimada com és en Miquelet podria desmerèixer de incorporar-li un gravat en la seva pell, no hi falta tampoc qui diu que és massa petit per aquestes coses.

Evidentment la cosa no és més que un entreteniment amb el que passar aquests dies de fred i pluja. La Colla de Geganters en absolut s’ha plantejat modificar la imatge del popular  Miquelet es salero i de ser majoritaris els vots afirmatius el tatoo en tot cas s’el faria “a la esquena”, je je.

Cada cosa al seu temps, a l’estiu gegants i a l’hivern passem el temps com podem.

 www.gegantsmao.menorca.es

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Latest Images

Trending Articles