Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10486

A un país normal dimitiria

0
0
  L’oposició municipal de l’Ajuntament de Pollença  (Esquerra Republicana, PSM, UMP, PSOE, Alternativa i els dos regidors no adscrits) denunciam que el batle de Pollença i a la vegada màxim responsable d’urbanisme del municipi està realitzant una obra major a una casa de la seva propietat al carrer Colom 11, a pocs metres de la Plaça Major de Pollença, sense complir amb les obligacions urbanístiques establertes.
 
Durant els mesos d’estiu ha realitzat un canvi de tota la coberta i una reforma integral de la façana, entre altres obres a l’interior de l’edifici, sense que en cap moment s’hagi exposat a l’exterior de l’edifici, el cartell d’autorització de l’obra, amb les dades del constructor, arquitecte i aparellador supervisors de les obres.
 
A més, la realització d’aquestes obres durant els mesos de temporada alta i a pocs metres de la plaça Major, han provocat molèsties amb pols i renou als establiments de bars i restauració. Resulta contradictori que per una part realitzi aquesta obra major i per altra al·legui als jutjats  per a posposar el compliment de la sentència del carrer Creus – Bonavista, a partir de 1 d’octubre per evitar fer renous i provocar molèsties durant la temporada turística.
 
Us imaginau que un batle a més regidor d'urbanisme a un país normal es saltés les seves pròpies ordenances... dimitiria immediatament, però no esperam res d'un batle que ha demostrat ja en altres ocasions com al seu tancament de la carretera vella de Lluc que els seus interesos personals  són per sobre del seu càrrec.
 
 
 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10486

Latest Images

Trending Articles