Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10488

Despesa electoral i solidaritat

0
0

Com que a Alternativa creim que la transparència és més que una paraula, després d'haver publicat a mitjans de campanya el nostre pressupost, ara que ja han passat les eleccions feim pública la despesa definitiva. Esperam que la resta de partits facin el mateix, sobretot aquells que ho varen prometre.


Quan feia uns quants dies que havia començat la campanya electoral, Alternativa per Pollença varem fer públic la nostra previsió del que gastaríem en la campanya, perquè pensam que la transparència és molt més que una paraula, i que si no va acompanyada de fets, és pura demagògia.

Com ja vàrem anunciar, el nostre pressupost de campanya era de 1769,68 euros (el límit legal que ens correspon com a partit municipal) i la previsió de despesa era de 1547 euros. La font d'aquests doblers, com és pot consultar a l'estat de comptes del partit que publicam anualment (disponible al nostre web) són les quotes dels afiliats, els doblers que tenim per la nostra representació a l'Ajuntament i els doblers aportats pels nostres dos regidors (que donen al partit la major part del seu sou).

Tancada la campanya electoral, tal i com vàrem prometre i demanar que la resta de partits fessin el mateix, ara publicam la despesa definitiva, que ha estat de 1578,69 euros (31 euros més del previst). En l'informe adjunt ho podreu veure de manera més detallada.

La diferència entre allò gastat i el disponible, que suposa 190,99 euros es va decidir ingressar a la caixa de resistència dels tècnics de Movistar en vaga indefinida, però com que sortiren dues propostes, es decidí també destinar una partida idèntica per a l'emergència del Nepal.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10488

Latest Images

Trending Articles