Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10493

La ruïna és el nostre futur (dels Estats Units), segons En Paul Craig Roberts.

0
0

   

   La ruïna és el futur dels Estats Units, segons En Paul Craig Roberts.

 

   

        Són de cada vegada més els intel·lectuals estatunidencs que denuncien la política aberrant de Washington.   En Paul Craig Roberts n'és un d'aquests intel·lectuals; però, des d'una guaita catalana, allò més sorprenent d'En Roberts és que ocupà alts càrrecs de l'Administració estatunidenca.

 

      Les setze agències d'intel·ligència del govern de Washington són agències de guerra: mouen tot tipus de guerra arreu del món.

 

   Tan bon punt esclata un conflicte o un escàndol que desperta l'interès de l'opinió pública mundial, allà hi ha la mà de les agències de Washington. 

 

     Per descomptat, les agències dediquen especials recursos a la guerra mediàtica. Però, tot i que han aconseguit la submissió dels mitjans ''occidentals'', per tot arreu surten veus que denuncien el caos de la política de l'Imperi.

     Tesi: Per molt que s'engreixin els pressupostos de les agències d'intel·ligència (de guerra) ianquis (i els de les agències dels seus vassalls) no podran impedir l'arribada del nou cicle històric. Ans al contrari, l'acceleren.

 

     Tesi: Precisament, és dins el nou cicle històric on les classes treballadores catalanes (de Catalunya Sencera) tindran possibilitats de bastir un nou Estat català sobirà.

 

 

 

    He pensat que seria bo difondre en català l'escrit d'En Roberts  a la Xarxa. Vegeu el post Paul Craig Roberts: Ruïna és el nostre futur: Centre d'Intercanvi d'Informació - ICH.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10493

Latest Images

Trending Articles