Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

EL divendres serem a Sant Vicenç i dilluns xerrarem d'Habitatges Turístics

0
0

Aquest dijous a la nit comença oficialment la campanya electoral. Diuen que quan arriba la campanya la feina ja s'ha d'haver feta, que no és amb una campanya que s'aconsegueix el suport del ciutadans, sino abans. Això en bona part és cert. Els partits que formam la coalició Junts Avançam hem fet molta feina aquests quatre anys i en concret des de MÉS per Pollença (PSM), s'ha fet la tasca més enèrgica de oposició a les iniciatives errònies del PP, ara transformat en PP i TOTS (o és TOTS PP ?). N'hi ha prou en repassar les gravacions i les actes del plens per constatar qui ha aturat els peus en moltes ocasions al PP i amb qui ha tingut les topades més fortes.

En campanya, emperò, hi hem de ser. I més amb un projecte que com a coalició es presenta per primera vegada: JUNTS AVANÇAM, i amb un candidat, en Miquel Àngel March, que és nou en unes eleccions.

Aquest divendres serem a Cala Sant Vicenç, oferint als veïns d'aquest nucli una alternativa possible i real que doni resposta als anys de deixadesa que pateixen.

I el proper dilluns  parlarem d'Habitatges Turístics Vacacionals, fent propostes per aquesta important activitat del municipi. 

També ens veurem als mercats de Pollença i Moll durant aquests dies de campanya electoral. Allà serm per rebre els vostres suggeriments i inquietuds.

 

 
 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Latest Images