Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Publicitat tèrbola

0
0

  A Alternativa exigim a l'equip de govern (Tots&PP&PI) explicacions sobre la doble facturació de la publicitat de la Fira, la política de publicitat realitzada per l'Ajuntament i la seva discriminació de la publicació local el Punt Informatiu.

Al darrer ple es va aprovar amb el nostre vot en contra un nou expedient de reconeixement extrajudicial de crèdit. Aquests extrajudicials estan pensats per validar despeses puntuals irregulars justificades, però a l'Ajuntament de Pollença s'utilitza sistemàticament per validar despeses que han eludit la llei de contractació pública.

Dins el llistat de factures que se'ns va facilitar abans del ple ens havia cridat l'atenció entre altres una factura de "Virtual Think Comunicación SL" per valor de 2.722,50 euros de la campanya publicitària de la Fira d'artesania. I ens havia cridat l'atenció perquè al ple anterior ja s'havia presentat una factura pel mateix concepte de 968 euros a nom de "la cap de publicitat" (feina que realitza la cap de premsa i que ni tan sols tenia assignada al seu contracte, finalitzat ja el 31 d'octubre passat). La qüestió és que quan va arribar el moment del ple, després d'una discussió amb el batle, la regidora de Fires, na Teresa Ferré del PI va retirar la factura de Virtual Think Comunicación SL, fet que no va evitar que li demanessim per la duplicitat de factures. L'explicació de la regidora era que ella havia comanat la publicitat de la Fira a "la cap de publicitat" i que no sabia res de la factura de Virtual Think Comunicación SL.

Vam seguir indagant i ens han facilitat un informe de la "cap de publicitat" justificant la seva factura, però sense cap tipus de fotocòpies dels anuncis publicats i certificats dels banners, falques.... (com és preceptiu en aquestes factures). Sorprenentment, la factura de Virtual Think de la que la regidora va dir no saber res, sí que va acompanyada de les fotocòpies i preceptius certificats. Una mica tèrbol com a mínim, no?

A més, cal recordar que fa mesos vam demanar al ple per la contractació de Virtual Think Comunicación SL com intermediària per contractar la publicitat (la premsa ens havia alertat de la relació de la mateixa amb el PP). El batle, en Tomeu Cifre, va dir que sortia més econòmica aquesta empresa que contractar-la directament. Però a pesar d'haver-ho demanat per escrit al ple no ens va poder donar cap dada objectiva, ni la facturació d'aquesta empresa a l'Ajuntament al 2014. Si en el cas que ens ocupa l'informe que acompanya la factura de "la cap de publicitat" és correcte, surt molt més econòmica que Virtual Think Comunicación SL i per tant el batle haurà d'explicar com és això possible.

Per altra part i relacionat amb aquest tema de la publicitat tèrbola, des del Punt Informatiu, única publicació local de Pollença, ens han fet arribar l'escrit que han registrat a l'Ajuntament el passat mes d'abril en el que demanaven el final de la discriminació del batle envers la seva publicació, negant-los insercions publicitàries.

A Alternativa per Pollença exigim a l'equip de govern que expliqui la seva tèrbola política de publicitat; la doble facturació irregular de la publicitat de la Fira; per què "la cap de publicitat" no presenta les seves factures amb la documentació justificativa de la seva feina, i que expliquin els seus criteris per haver discriminat la publicació local del Punt Informatiu.

 


És hora de tenir un Ajuntament  que gestione els doblers públics amb transparència i en benefici de tots

 

 


 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Latest Images

Trending Articles


Inuyasha: Inuyasha - Cap. 35: El veritable amo de la gran espasa


La profecia d'Avinyó: La profecia d'Avinyó - capítol 3


Fish&Chips: Fish&Chips - capítol 85


Dimonis de plastilina


LANCESTER - AL JAROODI GIFTS & NOVELTIES LLC


SÍL·LABES TRAVADES, DIRECTES I INVERSES


Per: Joel


BINGO: PARAULES D’UNA SÍL·LABA


Bob, el manetes: Bob, el manetes - Cap. 89: La traginada del Pansit


Miranda: Vacances