Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10347

1 de maig solidari, comunitari, reivindicatiu i recordanta Ovidi Montllor

0
0
Normal021MicrosoftInternetExplorer4

Avui us esperam a tots a les 19 a  la Plaça dels Seglars per celebrar tots junts el dia del treballador. Si teniu nins hi haurà  una ludoteca.En comptes del típic refrigeri i refresc podreu mostrar la vostra solidaritat amb les Encausades de la conselleriaa la  barra solidària que muntarem, i us demanam  no només la vostra assistència sinó que porteu alguna cosa per menjar i col·laborar a un sopar comunitari. Perquè Alternativa som tots no espereu candidats salvadors, ni delegueu la vostra responsabilitat en altres. Cada un de nosaltres és necessari para generar altres pràctiques socials i polítiques.

L’1 de maig no és només el dia del treballador com un dia de festa,és un dia de sortir al carrer i de donar visibilitat a totes aquestes lluites que en aquests per això apartir de les 19 podreu escoltar un bon grapat de bones intervencions i interessants intervencions:

- Turisme i precarietat laboral. Conduït per Ivan Murray i el testimoni de María González, Angelina Alfaro i Soledad Castro, cambreres de pisos.

- L’organització de les treballadores d’escoletes. A càrrec de membres de l’Assemblea 0-3.

- La classe treballadora avui. A càrrec d’Antònia Cerdà.

- La Crisi dels sindicats institucionalitzats i les alternatives. A càrrec de Rubén Chavarría de la COS-Mallorca

***Durant les xerrades hi haurà servei de ludoteca***

20.30h Sopar comunitari. Soparem dels plats que duguem per compartir!

I per finalitzar la jornada un altre luxe; Joan Carles Vaquer (guitarra) i Glòria Julià Estelrich reten homenatge a Ovidi Montllor. Un recull de les seves cançons més emblemàtiques, amb cor i amor!

21h. Homenatge musical a Ovidi Montllor amb l’actuació de Joan Carles i Glòria: Ovidi Mon Cor

"Ara fa deu anys de la mort d'Ovidi Montllor, cantautor i actor alcoià que va omplir de música, poesia i lletres compromeses escenaris d'arreu del país. L'Ovidi mai no va amagar la seva pertinença a una classe social popular i treballadora, ni a una cultura i un país que va més enllà del regionalisme empobridor al qual alguns polítics ignorants el volen sotmetre. Nosaltres, des d'aquí, volem retre-li un petit homenatge amb les seves pròpies paraules."(Jose Puntí)

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10347

Latest Images