Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Presentació de la candidatura de Junts Avançam i darrer ple ordinari de la legislatura

0
0

Ahir diumenge a JUNTS AVANÇAM, la candidatura progressista unitària de Pollença entre ciutadans independents, MÉS, PSIB i Esquerra Republicana, varem presentar els nostres candidats amb Miquel Àngel March de cap de llista.

La candidatura està composada pel màxim de membres que legalment s'hi poden inscriure, els disset titulars i deu suplents, la única candidatura del municipi que ha pogut completar totes les places. L'acte va ser conduït per Xesca Palou de manera impecable, amb el bon humor que la caracteritza.

A banda de les intervencions de tots els membres de la candidatura hi intervengueren els líders autonòmics dels tres partits membres de la coalició (Francina Armengol, Gabriel Barceló i Joan Lladó), també els portaveus municipals dels tres partits (Toni Cànaves, Tomeu Cifre Bennàsar i Miquel Àngel Sureda), la candidata a la delegació del Port de Pollença, Iliana Capllonch i per acabar el cap de llista i candidat a batle Miquel Àngel March.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Avui s'ha celebrat el darrer ple ordinari de la legislatura, encara que pel canvi de dia (en dilluns en lloc del dijous) s'ha convocat seguint el procediment extraordinari. Aquestes eren les qüestions que s'hi han tractat (faltava amb justificació Javier Barba, PSOE):

1.-Conveni amb la Prefectura de Trànsit i la FEMP per compartir dades en seguretat vial.

Un conveni per compartir dades amb Trànsit per tamitació d'infraccions.

Aprovat per unanimitat. 

 

2.-Conveni Ajuntament-IBANAT per la gestió conjunta de les dependències del Centre de Turisme Ornitològic de La Gola.

Un centre que durant l'actual legislatura s'ha mantingut tancat amb el beneplàcit de l'actual equip de govern. S'ha fet un conveni per possibilitar la reobertura que li suposarà un cost anual aproximat a l'Ajuntament de 30.000eur (recordam que a l'anterior legislatura no li suposava cap cost a l'Ajuntament). Hem manifestat que volem que quedi clar el compromís d'IBANAT de posar al dia les instal·lacions, ja que després d'aquests anys de deixadesa tenen molts de desperfectes, i que el personal del Centre de Turisme Ornitològic ha de tenir coneixements turístics però també naturalístics. En la rèplica del batle ha deixat clar que aquests punts es cumplirien.

Aprovat per unanimitat

 

3.-Extrajudicial de crèdit 2/2015

Tot un seguit de factures que no tenen pressupost assignat al 2015. Les més destacables, les de les obres a Can Llobera. Resulta que s'han fet obres que no estaven previstes i l'informe de l'Interventor deixa ben clar que s'hauria d'haver fet un projecte complementari i que, per tant, s'incumpleix la llei pagant aquestes factures directament. Manca molta millora de gestió en el tema dels contractes, ja que el mateix informe assenyala altres irregularitats en les factures.

Aprovat. A favor: 10, 5PP, 5PI ; En contra: 5, 1MÉS-PSM, 1PSOE, 1ER, 2A ; Abstencions: 1UMP 

 

Preguntes:

Hem demanat de paraula per les següents qüestions, a les que ha contestat el batle:

 

Perquè a les recents obres de Gommar hi ha faroles que no deixen espai per la cadira de rodes a les voreres, discs de trànsit enmig de les voreres o voreres de menys de 80cm incumplint la normativa d'accessibilitat?

R: Les obres no estan recepcionades. Si hi ha coses incorrectes es faran modificar.

Les obres a l'Hotel Don Pedro tenen llicència d'obres?

R: Segons el batle sí.

Poden insistir a Carreteres del Consell perque millorin les baranes al mirador de la Creueta? S'ha mogut la caseta fora de la propietat privada?

R: Ho demanaran. Ha estat Carreteres qui ha fet moure la caseta i suposa que ara està en zona de carreteres.

S'han pagat els asfaltats que estaven deficients al centre de Pollença?

R: No s'ha pagat res i es comprovarà si s'han reparat les deficiències. 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Latest Images

Trending Articles