Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10346

Presentada la candidatura de JUNTS AVANÇAM

0
0

Després de que passat dimarts l'assemblea de MÉS per Pollença aprovas el document de pacte per una coalició preelectoral (con també ho feren les agrupacions locals de PSIB-PSOE i Esquerra Republicana), ahir dijous es va presentar públicament el projecte JUNTS AVANÇAM.

JUNTS AVANÇAMés una candidatura municipal progressista i circumscrita al municipi de Pollença a les eleccions municipals de maig de 2015, a partir de la formula de coalició electoral amb el suport de ciutadans independents i de les formacions polítiquesMÉS per Pollença, PSIB-PSOE i Esquerra Republicana.

JUNTSfacilitarem a la ciutadania una nova candidatura unitària que eviti la divisió i fragmentació del vot progressista que a la vegada pugui ser una eina útil i necessaria, per a donar veu a les preferències i inquietuds dels ciutadans. Aquesta candidatura es fruit de quatre anys d’oposició conjunta i de la voluntat d’incorporar persones independents compromeses amb la nostra societat.

AVANÇAM cap a una nova manera d’entendre la política municipal, a partir de la transparència, de la participació ciutadana i de la gestió eficaç dels recursos públics. El poble necessita donar una passa endavant per recuperar la posició capdavantera, el prestigi turístic i cultural i ser el motor d’excel·lència socioeconòmica.

Ahir es va presentar l'acord de pacte i la persona que encapçalarà la llista, l'independent Miquel Àngel March. Més endavant es concretarà la resta de la llista i el contingut del programa electoral, que farem amb la participació dels ciutadans.

La presentació va comptar amb el suport dels actuals regidors de MÉS per Pollença, Tomeu Cifre, del PSIB-PSOE, Toni Cànaves i d'Esquerra, Miquel Àngel Sureda.

 

 

 

 


 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10346

Latest Images