Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10849

Amb el petit Nicolás gràcies als poderosos de Formentor

0
0

Normal021MicrosoftInternetExplorer4

El dijous la premsa va informar de que les fotografies que havien cercat i s'havien fet na Antonia Mas, la presidenta del Partit Popular de Pollença i en  Jaume Martorell, el secretari de les noves Generacions de Pollença amb el petit Nicolás no tindrien cap conseqüència.

- Una presidenta del PP de copas con el pequeño Nicolás

- La presidenta del PP de Pollença se lo pasa bomba con el pequeño Nicolás .

- El pequeño Nicolás sigue rompiendo corazones en el Partido Popular

- Otro selfie maldito del pequeño Nicolás. Una presidenta del PP y "su fiesta" con el pequeño Nicolás

 


 

Mentre el Partit Popular intenta desmarcar-se de la seva llista interminable de casos de corrupció en les que està involucrat de Madrid a Mallorca (per menys es va dissoldre Unió Mallorquina), la presidenta i el secretari de Noves Generacions de Pollença no van tenir millor ocurrència que cercar i aconseguir una fotografia amb el  petit Nicolás. I quins són els mèrits del petit Nicolás? Un personatge propi de la novel·la picaresca que  ha deixat al descobert el funcionament del Partit Popular i que va ser detingut a l'octubre de 2014 acusat de falsedat, estafa i usurpació d'identitat. Presumptament, va estafar a desenes de persones, a les quals prometia suculents negocis gràcies als seus suposats contactes en els escalafons més alts del Partit Popular.  

No contenta amb fer-se les fotografies  una vegada  publicades, la presidenta del Partit Popular no va renegar del que havia fet ; "Yo puedo hacerme una foto con quien quiera. Forma parte de mi intimidad. De todas maneras, todo el mundo se hace fotos con Nicolás, aunque luego lo nieguen. Me hace gracia como a la mayoría de los españoles y no me arrepiento de aparecer junto a él" Visca els valors de la presidenta que viatja a una convenció nacional del PP  en representació del Pollença  i que li sembla totalment normal això. Un altre tema preocupant és que a la notícia també es deia que la presidenta dels populars de Pollença no figurava en la llista inicial de convidats a la convenció nacional del Partit Popular i que va cridar directament al carrer Gènova i va esmentar, a persones poderoses amb residència a la zona de Formentor per aconseguir la seva acreditació. Amb aquesta informació és lògic que na Antònia Mas consideri totalment normal fer-se fotografies amb el petit Nicolás ja que feia aquests sinó ser un tramitar favors.

 


 

Teòricament va haver una "bronca" al Partit Popular de Pollença encara que el batle es va rentar les mans i va tirar pilotes fora dient que no tenia autoritat  i que  els qui han de posar ordre eren els càrrecs del Partit Popular de Mallorca  per evitar aquestes "situacions esperpèntiques". Però des de Palma no han volgut fer res i el Partit Popular de Pollença i el batle han  callat i acatat igual que van fer amb el TIL. Ja ens direu si el batle i candidat del PP no comanda res al seu partit com el fa a Pollença.

«Bronca» en la junta del PP de Pollença por el posado de Antònia Mas con el ’pequeño Nicolás’

«Cuando esta chica se va de marcha no va representando al PP»

Ara bé si la presidenta del Partit Popular no vol dimitir, tenint en compte l'ética del PPP no ens estranya,  hauria d'explicar quins contactes té amb als "poderosos de Formentor" i a canvi de què els pot usar com valedors davant de Gènova. Unes explicacions que també havia de donar el batle en comptes de tirar pilotes fora donades les seves responsabilitats i més tenint damunt la taula la signatura que va fer de la llicència de la il·legal Villa Cortina.  

 

Tomeu Cifre, Bauzà, la presidenta i darrera la mare del president de les Noves Generacions

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10849

Latest Images

Trending Articles