Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10849

I ja fa dos anys

0
0

I ja fa dos anys.

El dia abans ta mare t’havia obligat a sortir de casa per anar a berenar a la cafeteria d’El Corte Inglés: xurros i cafè amb llet. Dissabte vas sortir de casa molt de matí. Vas assaborir cada metre del recorregut com si fos l'últim dia que fessis. Era l'últim. Feies les fotos que avui recureres per a il·lustrar aquest post. Vas escriure alguna cosa sobre els preus de l’AVE i vas muntar el suport d'imatges. Vas preparar la conferència de FORTA, vas escriureuns mini postsal blogexplicantl'espera.

De bon matí, el cinturó de còmplices t’ajudava a respirar: en Jesús, n’Empar, na Maria Josep, n’Albert... A la redacció hi va haver llàgrimes, renecs i silencis insuportables. Als passadissos hi havia ombres. Als serveis hi havia ràbia. Al pàrquing hi va haver abraçades llargues i interrogants permanents.

Dies després va venir tot allò dels comiats al centre de formació, el fred i la pluja i la companyia. I tantes coses que s’han dit, que s’han escrit, que s’han repetit i que no es podran oblidar mai. I van arribar l'estiu i la tardor. I després va venir novembre i tot allò que encara et sembla tan irreal. I tanmateix, Ja feia prop de dos mesos que els companys de la ràdio eren fora. El nou de febrer us tocava a més de 800. Després els va tocar a tants i tants altes. I entre uns i altres, milers de persones del nostre país, de tots els sectors i de tots els oficis, han perdut la seua feina. Sense tenir-ne cap culpa.

Ara hi penses, perquè fa dos anys. Probablement poses sal a la ferida i no toca. Fa dos anys que va passar tot allò i el món continua girant redó. I fas balanç. Tens els mateixos amics que tenies i uns quants més. Els estalons hi són. Hi ha abraçades i xurros i ginlenons. I també rialles. I llàgrimes.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10849

Latest Images

Trending Articles