Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10541

Tranquil, sorprès i reforçat

0
0

Com us vaig informar abans d'ahir em va arribar  la citació per prestar declaració el 15 de gener en qualitat d'imputat a partir d'una denúncia de l'arquitecte municipal en Rafel Balaguer per un delicte d'amenaces  de febrer del 2012.  En primer lloc volia agrair a tots els que m'haveu expressat el vostre suport i dir-vos que estic molt tranquil, encara que també he de dir que estic més que sorprès per haver estat imputat  amb una denúncia com aquesta.

El 31 de gener de 2012 vam fer un article a aquest bloc "Hem perdut tots. Sentència Unac 33" on lamentavam la Sentencia que desestimava el recurs conjunt que vam presentar amb el GOB on demanavam  la revocació de les llicències donades a l´Unac 33 de Ca’n Botana (Cala Molins ).

Als comentaris a aquell article es va realitzar un comentari prou agressiu signat per "Ichigo" que vam esborrar tot d'una de llegir-ho, exactament va ser visible 19 minuts. Aquest temps va ser suficient per a que una persona, que no és l'arquitecte municipal, en Rafel Balaguer, el copiés  i el passés a l'arquitecte que (pel que sabem  a partir d'un escrit que va registrar a l'Ajuntament), fonamentava les seves denúncies en aquell comentari i en atacs al seu honor i professionalitat a la "pàgina Web Urxella" ( es veu que no sap diferènciar el que és una pàgina web d'un bloc).

En Rafel Balaguer va posar dues denúncies contra mi, en Pepe García com autor / i inductor i contra els pseudònims "Ichigo", "Garci", "Qui Sap". Les denúncies eren  pels delits contra l'honor i per l'amenaça de revenja i mort e incitació  això publicades en" la pàgina web d'Alternativas per Pollença" (literalment).

Cal recordar que en Rafel Balaguer també va demanar per escrit al batle  que es presentés una moció al Ple  de rebuig, que m'acompanyés un policia municipal quan fos a l'àrea d'urbanisme per salvaguardar la seva integritat física i que el batle m'exigís la renúncia de l'acte de regidor... Dient que si no eren ateses les sol·licituds consideraria corresponsable al batle de totes les actuacions  conseqüències que es derivessin. Evidentment no es va realitzar cap d'aquestes peticions.

Al seu moment ja vam contestar a aquesta denúncia  "Resposta al senyor arquitecte" que a més de ser absurda està plagada d'errors i falsedats, com demostraré en la meva declaració davant del jutge el 15 de gener. A més a més del que ja vam dir al seu moment he de dir que mai he tingut una paraula més alta que altra amb el senyor Rafel Balaguer. Com vam dir al seu moment l'arquitecte municipal  la única cosa que ha de témer del nostre partit,  és la nostra activitat política que ha deixat en evidència en més d'una ocasió els seus informes on freqüentment s'extralimita respecte al que hauria de ser un informe tècnic.

 Estic convençut de que aquesta denúncia quedarà en res, i si alguna cosa ha fet és en reforçar-me que no hem d'afluxar en la nostra feina política. Em sap greu pel senyor arquitecte i la persona que està darrera d'aquesta denúncia,  però encara que ja no me presenti a les eleccions com cap de llista seguiré fent feina a Alternativa com he fet fins ara defensant els béns públics siguin camins,  fonts o altres i deixant en evidència aquelles actuacions que consideram irregulars des d'informes mediambientals fets per un arquitecte a llicències i actuacions com les de Villa Cortina.

Pepe García

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10541

Latest Images