Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10472

El nou crac als EUA és imminent, segons diu el guru Harry Dent.

0
0

 

   El nou crac als EUA  és imminent, segons diu el guru Harry Dent.

 

    No són rars els equips d'investigadors que preveuen el col·lapse de Wall Street. Sembla que En Harry Dent és un prestigiós economista que ha encertat en la predicció de diverses crisis financeres que han afectat l'economia nord-americana.

 

      El portal USAwatchdog recull les prediccions que fa En Harry Dent sobre la immediat esclat de la bombolla financera del fracking. Explica que les empreses que operen en l'extracció de petroli per mitjà del fracking als EUA s'han multiplicat de forma prodigiosa gràcies a l'impuls del govern federal i al crèdit fàcil sense garanties dels grans bancs.  Bé,  la web que adjunto, Google Traductor, ho explica molt clarament.

 

  Allò que vull comentar és la ceguesa de la premsa catalana i de l'espanyola sobre la imminència de la nova crisi global que s'ha congriat a l'empara dels bons escombraries de les empreses de fracking.

 

    Per descomptat, el govern de N'Obama continua fent campanya afirmant la bonesa de les petroleres de la fracturació hidràulica.

 

   En aquesta línia, els mitjans de les Corporacions d'Europa esclaten d'eufòria per la crisi que afecta a Rússia per causa de la caiguda dels preus del petroli. Sembla com si no en sabessin res dels bons escombraries de les petroleres.

 

 

  

  

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10472

Latest Images

Trending Articles