Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Fòrum d'Educació

0
0

Si tens coses a dir sobre educació, si trobes que hi ha aspectes que s'han de canviar als centres educatius, si vols aportar les teves idees, si et fa ganes escoltar les opinions d'altres persones,  ...  si vols escriure una nova pàgina del llibre verd, des de la Plataforma Crida et convidam al 

 

 

IV FÒRUM SOCIAL DE MALLORCA, 2014

FÒRUM d’ EDUCACIÓ

28 i 29 de novembre

IES Josep Maria Llompart, Palma

C/ Pedagog Joan Capó, 2 (vora Conselleria d'Educació)

Accés per carril bici // Aparca-bici al pati  //  Autobusos: 12, 20, 29 i 33.

 

El Fòrum Social de Mallorca (FSMa) es defineix com un espai de trobada i de diàleg entre tots els moviments de l’illa que tenen com a referent que un altre món és possible.

És un procés obert en el temps, al qual podran sumar-se, totes les organitzacions que assumeixin els Principis de la Carta del Fòrum Social Mundial (FSM) i les línies d’actuació que es volen portar a terme des del FSMa.

El FSMa ha d’aprofundir en l’anàlisi crítica del model neoliberal imperant i proposar alternatives a partir de la nostra realitat concreta.

Entenem la Mediterrània, com un espai de confluència de molts i diversos pobles i cultures, com punt emblemàtic de relacions que determinen el present i el futur d’una àmplia part de la humanitat.

El FSMa no pretén ser l’única instància representativa. El principal objectiu del FSMa és convertir-se en un espai d’intercanvi, de treball, de diàleg, de col·laboració per a aprofundir sobre les noves realitats que estan emergint a nivell mundial. En aquesta ocasió parlarem d’EDUCACIÓ.

 

Per inscriure’t i accedir a més informació entra al blog del fòrum

 o escriu al correu electrònic:

   http://forumeducacio.blogspot.com.es/

forumeducacio@gmail.com

 

També hi haurà un fórum per infants.

 

Perquè l’EDUCACIÓ és del poble i per al poble,

VINE, PARTICIPA I OPINA!

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Latest Images