Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Del PP, denúncies falses i el "tots són iguals"

0
0

Hi ha gent que en política és capaç de jugar molt brut. És el cas de José Ramón Orta, advocat i actual gerent de SFM (Serveis Ferroviaris de Mallorca).

Orta, per encàrrec directe de JR Bauzá, tergiversant i manipulant els fets i les dades, fa uns mesos va "fabricar" i presentar davant Fiscalia una denúncia penal contra jo i els anteriors gestors de la Conselleria de Mobilitat i SFM.

La suposada "greu corrupció" que segons Orta vàrem cometre va ser comprar trens elèctrics (els que actualment presten servei entre Palma i Inca) per dependència tècnica i no per concurs. És a dir, la nostra "corrupció" va ser fer el que tota la vida ha fet SFM (i d'altres empreses ferroviàries), d'acord amb el que preveu la llei de contractes al sector de transports, i d'acord amb reiterats informes tècnics i jurídics que al llarg dels anys s'han anat emetent a SFM.

Fa uns mesos, davant algunes informacions publicades, el grup parlamentari de MÉS per Mallorca va demanar tenir accés a una auditoria encarregada pel Govern Bauzá sobre la gestió de SFM.
Així, en Biel Barceló i jo ens presentàrem un dia a SFM a consultar l'auditoria. Ens va rebre el mateix JR Orta. Com vos podeu imaginar finalment a l'auditoria no es deia res ni de delictes ni il·lícits ni cap irregularitat. Quan vàrem expressar la nostra queixa, JR Orta, sense "tallar-se un pèl", ens va "reconèixer" que "la meva opinió com a jurista és que la denúncia per la compra de trens no té gaire fonament". Tal qual! Aquesta és la catadura moral i pocs escrúpols d'algú que es defineix al seu perfil de twitter com a "católico, monárquico y madridista".

Lamentablement, a la vista d'aquesta "denúncia", la fiscal ha decidit investigar i pareix que ha demanat a la jutgessa la meva citació per declarar en condició d'imputat d'un delicte de "malversació de fons públics". Evidentment, quan comenci la investigació, i me pugui defensar (fins ara no he pogut), la cosa s'aclarirà totd'una i el "cas" se tancarà aviat. Segur. Però el mal per la meva imatge pública i la meva honorabilitat ja està fet. I el PP ja haurà aconseguit el "tots són iguals", la seva única taula de salvació ara que s'ha demostrat, i tothom sap, que és un partit estructuralment corrupte (Bárcenas, Son Espases, govern Matas, etc.).

Tot plegat, intolerable.
Aquest joc tan brut del PP, pràcticament mafiós, no es pot permetre. Això no quedarà aquí.
Quan hagi pogut demostrar la meva innocència interposaré immediatament una querella criminal contra JR Orta per denúncia falsa.
I, que ningú tengui cap dubte, seguiré lluitant amb encara més força i determinació contra el PP, les seves polítiques, la seva prepotència i la seva corrupció.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images