Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10541

Assemblea Popular Oberta d'octubre. Temes del Moll

0
0

 Divendres 24 celebrarem l' assemblea popular oberta d'octobre a les 20:00 a l'edifici cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Com totes les nostres assemblees podeu venir i participar; tots els participants tenim veu i vot. A més a més aprofitant que la fem al Port de Pollença tractarem en el primer punt dels temes del Moll i recollirem els vostres suggeriments, dubtes, aportacions...

Ja estam a la recta final d'aquesta legislatura i és un bon moment per col·laborar i sumar esforços per fer avançar Pollença cap a nou escenari de democràcia plena social i econòmica. Per això us animam a venir i participar a l'assemblea.


Ordre del dia:


1. Temes del Moll: Peatonització, instal·lacions esportives, Gola, altres...

2-Informació feines fetes: Reglament Participació, TUP...


3- Planificaó tasques a fer: Revisió procés participatiu del Pla de Futura Gestió. Reunio reglament participació, Assamblea per elecció de candidats a la llista.


4- Temes del Ple. Informació i mocions.


5- Torn obert.
de paraules.

 

 

 

Davant la situació actual és clar que s'ha de reaccionar. Cal una nova forma de fer política, partint d’un principi de radicalitat democràtica, treballant de forma assembleària i horitzontal, on els ciutadans assumeixin la seva part de responsabilitat i no ho deleguin tot en els polítics. El nostre òrgan de decisió màxim és l’Assemblea . De les conclusions tretes de l’Assemblea se’n pren bona nota i son les polítiques que s’han de seguir. És important obrir espais de debat entre els ciutadans per parlar dels temes que ens toquen d’aprop, proposar idees i trobar canals on construir aquesta realitat més propera. És des de la base i des de la diversitat d’opinions on cal aprofundir en les problematiques i solucions que ens poden ser més útils per crear aquesta societat sana i compromesa socialment amb la gent i l’entorn.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10541

Latest Images