Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10541

Inscriu-te, presenta't i vota a les primàries de MÉS

0
0

Ben aviat elegirem els candidats de MÉS per Mallorca mitjançant un procés de primàries que ja ha començat. Per aquest mitjà triarem els candidats al Parlament Balear i al Consell de Mallorca.

A l'elecció dels candidats hi poden participar tant els militants dels partits que formen part de MÉS, com els afiliats directament a MÉS, sense haver de fer cap tipus d'inscripció. Els ciutadans no afiliats també hi podeu participar; en aquest cas sí que cal fer una inscripció prèvia, fins al 6 de novembre. Tant els afiliats com els no afiliats poden optar per votar per internet, en aquest cas cal apuntar-se per fer aquest tipus de vot. Tant el vot presencial com el telemàtic es faran efectius el dia 15 de novembre, i a aquests efectes posarem una urna a Pollença per poder fer el vot presencial a un lloc encara per especificar.

Militants i simpatitzants inscrits: Per votar no cal inscripció prèvia pel vot presencial.cal inscripció pel vot per internet.

Per presentar-se com a candidat es necessiten 50 avals pel cap de llista i cap per la resta de la llista.

No militants ni inscrits: cal una inscripció prèvia tant pel vot presencial com pel vot  per internet.

Per presentar-se com a candidat es necessiten 50 avals pel cap de llista i 5 per la resta de la llista.

Inscripcions fins al 6 de novembre.

Votació presencial i per internet el 15 de novembre.

En aquest web feta expressament per les primàries, trobareu tota la informació i la manera de registrar-se.

 

 

 

 

Per l'elecció dels candidats municipals, que es farà després de les primàries al Parlament i al Consell, s'obrirà un termini de presentació de candidatures i l'assemblea anomenarà als candidats o bé es faran primàries si hi ha més d'un candidat.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10541

Latest Images