Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

El projecte unitari no ha estat possible 2

0
0
Normal021MicrosoftInternetExplorer4

Ahir vam publicar proposta unitària que vam enviar a MES  i el Cercle de Podemos de Pollença. Per part de PSM i Esquerra Republicana vam rebre la resposta que ahir  va publicar al seu bloc "el castell digital" el  PSM.  A la que fa uns dies vam contestar amb el següent escrit. D'aquesta forma els ciutadans tenen una informació completa del que ha estat aquest procés.

Benvolguts companys,

Respecte a la vostra “oferta de PSM i Esquerra Republicana per a una candidatura unitària de l’esquerra progressista i sobiranista a Pollença”, des d’Alternativa pensam que no s’ha entès la proposta unitària que us hem fet arribar.

En cap moment volem  impulsar una candidatura unitària per a les properes eleccions. El nostre propòsit és de molt més ampli espectre. El que pretenem va més enllà d’unes eleccions i més enllà també de crear una candidatura. Com expressa el nostre escrit, les pretensions són les de crear una assemblea única i unitària a Pollença amb uns eixos ben definits i que sigui capaç d’articular una alternativa de poder per a la transformació radical del municipi. Una assemblea sense dependències ni vinculacions polítiques més enllà del municipi i que sigui una aposta de futur, no només per a unes eleccions.

Per altre banda, la proposta d’incloure’ns dins MÉS no ens convenç. Des d’Alternativa hem seguit el procés de constitució de MÉS per Mallorca i difereix prou de la nostra manera d’entendre la política i l’estructuració dels partits polítics. Sobretot quan a l’àmbit d’actuació de l’organització, la seva estructura, la manera de crear la unitat i la forma d’entendre el municipalisme, que no només és un terme geogràfic.

Entenem el vostre posicionament i el respectam, tot i no compartir-lo. Estem convençuts de que les convergències seran moltes més que les divergències en els nostres camins, que de moment farem per separat, ja que les pretensions i manera d’entendre la política tant del PSM com d’Esquerra Republicana i d’Alternativa no són les mateixes.

Salut.

Assemblea d’Alternativa per Pollença.

 La nostra solidaritat amb els dos activistes mallorquins que  poden ser condemnats a quatre anys de presó per haver participat a la vaga general del 14 de novembre del 2012. Imatge i més informació a contrainfo.cat

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images