Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Presentació de MÉS per Sant Jordi

0
0

El proper dimarts dia 21, a les 9 de vespre i al Centre Cultural, es presenta MÉS per Sant Jordi. La nova organització política és el fruit de la confluència entre el PSM-E, IV, ERC i altres grups i independents.

A l'acte hi haurà els diputats de MÉS per Mallorca Biel Barceló i Fina Santiago. La intenció es presentar les properes eleccions primàries per elegir els candidats a Cort, Consell de Mallorca i Parlament de les Illes Balears a les quals podran votar tots els majors de 16 anys que siguin afiliats a les diverses organitzacions que formen MÉS, o la mateixa MÉS per Mallorca, així com qualsevol ciutadà que vulgui inscriure's per votar en aquestes primàries. Per tant, les primàries de MÉS estan obertes a tothom. 

També es poden presentar com a candidats a MÉS per Mallorca els majors de 18 anys.

Els terminis per poder inscriure's al cens per votar són del 15 d'octubre al 6 de novembre. Els teminis per presentar-se com a candidats entre el 15 d'octubre al 29. Podeu consultat el calendari i altra informació al respecte aquí. Teniu, a més, l'enllaç per a la inscripció. Les eleccions seran el dia 15 de novembre.

Convidam tots els interessats a venir el proper dimarts al Centre Cultural on, a més a més, volem parlar del projecte de MÉS per al Pla de Sant Jordi i el programa electoral.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Latest Images

Trending Articles


Inuyasha: Inuyasha - Cap. 35: El veritable amo de la gran espasa


La profecia d'Avinyó: La profecia d'Avinyó - capítol 3


Fish&Chips: Fish&Chips - capítol 85


Dimonis de plastilina


LANCESTER - AL JAROODI GIFTS & NOVELTIES LLC


SÍL·LABES TRAVADES, DIRECTES I INVERSES


Per: Joel


BINGO: PARAULES D’UNA SÍL·LABA


Bob, el manetes: Bob, el manetes - Cap. 89: La traginada del Pansit


Miranda: Vacances