Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Assemblea ordinària de setembre

0
0
Normal021MicrosoftInternetExplorer4

Avui publicam un resum de la nostra darrera Assamblea Ordinària de setembre.

1- Informació comissió electoral, proposta unitària i reunions:

Ja hem començat a fer feina al pla de futura gestió i programa electoral  Hem dividit en set grups les diferents temàtiques del programa: participació ciutadana i gestió municipal, medi ambient, drets socials i solidaritat internacional, economia, urbanisme, cultura, educació i esport. Evidentment la nostra intenció és fer participar al màxim possible de ciutadans en l’elaboració del pla de futura gestió i programa . Cada part del programa té un coordinador i  per exemple a l’àrea d’esports, el coordinador en Joan ja ha començat a fer feina demanant participació a través del facebook.

També vam parlar del material de campanya on mantindrem la mateixa filosofia d’austeritat que a la darrera campanya, demanant ajuda i col·laboració als nostres simpatizants. De fet al 2011 vam ser el partit que menys doblers va gastar en la campanya.

Fa uns dies el coordinador d’EU, en Manel Carmona va venir a Pollença amb la intenció d’organitzar una assemblea a Pollença. Només dues persones van assistir a aquesta convocatòria a la que vam assistir. Vam informar a Esquerra Unida de la nostra proposta de projecte unitari a la que els vam convidar a unir-se. Pensam que la unitat popular i el programa està per damunt les sigles i esperam que si hi ha gent d’EU disposada a fer feina a Pollença participen de la nostra assemblea.

La nostra portaveu i candidata, na Marina Llobera, ens va informar de la Trobada per la Unitat Popular  que se celebrarà el 18 octubre a Sa Casa Llarga. Pel matí hi hauran tres debats simultanis: Lluita al carrer (reptes per al moviment popular i les eines de lluita), Lluita institucional (la crisi del sistema de partits i la democràcia representativa avui), El moviment popular com a eina de construcció nacional.  Pel segon debat s'ha convidat Alternativa a participar com a ponent a una taula rodona. Hi anirà el nostre regidor, en Pepe García.Les inscripcions ja es poden fer a la planawww.trobadaup.cat . Allà també hi ha tota la informació. (farem un article sobre el tema)

Vam treballar sobre undocument de proposta unitària, on concretam el que ja haviam comentat a aquest bloc "la unitat de l'esquerra" i que hem enviat a l'assemblea  de MES i al cercle de  Podem de Pollença. Per part de l' Assemblea del Cercle Podem Pollença la nostra proposta ha tingut un bona acceptació i han mostrat interès en parlar del tema. Evidentment us informarem del desenvolupament i resultat d'aquestes converses ja que la nostra proposta està oberta a tots els ciutadans que vulguin fer feina a un una proposta municipalista i assembleària

Vam parlar sobre l'esborrany de reglamentació Turística, sobre el que el nostre regidorenMiquel fa feina

2- Temes del Ple.

Vam parlar i decidir el sentit del vot dels nostres regidors al ple, del qual ja us hem informat.

4-Feines

- Vam distribuir la nostra revista Urxella número 31  que ja hem repartit pel municipi per a repartir-los. Amb aquesta publicació intentam arribar a la gent que no té internet. No tenim còpies per tothom i us demanam si us arriba, una vegada llegida la passeu a un altre ciutadà o la deixeu a un lloc públic on més gent la pugui llegir.

- Estam fent feina a les al·legacions a la revisió i adaptació del PGOU.

- Continuam fent feina a la revisió de  l'Ordenança de participació ciutadana.

- Vam preparar la projecció del documental d'Alpha Pam que va ser un éxit.

5-Altres

- Vam  acordar ingressar 200 euros per la querella contra el Govern pel cas Alpha Pam, al que hem afegit 190 euros recpatats a la projecció del documental  i 400 euros a la caixa de resistència de les encausades de la Conselleria d'Educació.


T’animam a que participis i que difonguis aquest missatge entre els teus contactes.

Plataforma NOalTTIP Mallorca

http://noalttip.blogspot.com.es
noalttipmallorca@gmail.com

Esdeveniment a Facebook: http://www.facebook.com/events/1524134447830569

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Latest Images