Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

La guerra d'Ucraïna: allò que amaguen els magnats catalans.

0
0

   La guerra d'Ucraïna:  allò que amaguen els magnats catalans.

 

    

     Els magnats catalans són els propietaris, majorment, dels mitjans de comunicació de Catalunya. Per altra banda, els mitjans dels governs de les diverses autonomies catalanes mantenen una política informativa pro-ianqui, pro-sionista i pro-neoliberal. En relació al conflicte d'Ucraïna, coincideixen amb els mitjans dels magnats a l'hora d'ocultar informació i de mentir.

 

     Els magnats catalans i la Generalitat de Principat de Catalunya (I els altres governs autonòmics catalans) donen a entendre als seus mitjans que les classes treballadores de Crimea, de Donetsk i de Lugansk són incapaces d'organitzar una resistència armada eficaç contra els colpistes de Kiev.

 

    Els magnats catalans i els seus mitjans, en tot moment, fan costat a l'aliança entre els magnats ucraïnesos i les formacions nazis d'Ucraïna (formacions ultranacionalistes que propugnen l'extermini de les poblacions russes d'Ucraïna).

 

   Els magnats catalans i els seus mitjans donaven per descomptat que amb un tres i no-res l'exèrcit dels magnats ucraïnesos aniquilaria les milícies dels separatistes  (terroristes, els denomina el magnat Poroshenko) (S'ha de saber:  A Ucraïna el poder de l'Estat és en mans de tres dotzenes de magnats). 

 

    Contra tot pronòstic, el 24.08.14,  l'exèrcit de la República Nacional de Donbass (de Donetsk i Lugansk)  va iniciar una poderosa contra-ofensiva que ha significat la derrota i l'esfondrament de l'exèrcit ucraïnès.

 

     Els mitjans dels magnats ara culpen a Rússia de la derrota soferta per l'exèrcit ucraïnès.

 

    Com a contrast a la informació pudenta dels magnats, podeu veure la netedat informativa dels mitjans populars de la República de Donbass.  Podeu veure la web  Resum de Notícies de l'Exèrcit del Sud-Est de la nit el 28 d'agost, l'enemic es retira i porta a grans pèrdues.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Latest Images

Trending Articles