Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10525

L'exèrcit de la República del Donetsk ha encerclat milers de soldats de Kíev.

0
0

 

    L'exèrcit de la República del Donetsk ha encerclat milers de soldats de Kíev.

 

 

      Les previsions de Washington i Brussel·les no s'acompleixen. L'home de Washington, el magnat Pyotr Poroshenko, no ha esclafat els rebels de Donbass   (En Poroshenko denomina  terroristes a les formacions democràtiques que no es sotmeteren als colpistes de Kíev). 

   Per descomptat, els oligarques ucraïnesos fan pinya contra els denominats pro-russos.

 

     Per descomptat, els oligarques europeus fan costat als oligarques d'Ucraïna.

  I, d'oligarca a oligarca, els mitjans dels oligarques catalans van dipositar la seva confiança amb l'exèrcit dels oligarques ucraïnesos. També donaven per suposat l'esclafament de les classes populars (majoritàriament, d'ètnia russa) revoltades. El desastre  humanitari del Donbass els importava un rave als oligarques catalans.

 

     El conflicte d'Ucraïna no és una simple guerra civil. Els Estats Units i els seus vassalls estan inquiets per la pèrdua d'autoritat. La derrota militar de la Junta de Kíev els posaria en una situació desesperada.  O, és que, per ventura, volen començar una guerra a gran escala?

 

 Sembla que la classe treballadora del Donbass està demostrant que es capaç de derrotar l'exèrcit dels nazis.

   Sobre això, podeu veure la informació que recull els diari rus Izvestia a la web Les milícies de Donetsk han encerclat milers de soldats ucraïnesos.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10525

Latest Images

Trending Articles