Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10481

gràcies!

0
0

Fas una xifra redona i respectable d’anys i aquell qui t’estima et diu anam a Mallorca a celebrar-ho i et dóna uns papers amb la reserva d’un hotel a Sineu i els bitllets del vaixell per a vosaltres i pel cotxe. I embarcau.I arribau a l’hotelet que resulta que és una casa amb història i la vostra habitació és un dúplex amb una terrasseta privada que mira al jardí i a un circ pobre i petit. I damunt el llit hi trobes un cartell i uns bombons. I baixes a la piscina i et trobes l’autora del cartell i els bombons que resulta que és la teua millor amiga que també ha vingut amb la seua filla perquè vol celebrar amb tu aquesta xifra tan redona. I et quedes sense paraules. Et costa reaccionar. Et sents desubicada. Què ha passat? Quanta gent conxorxada perquè tenguis un dia inoblidable!

I agafau el cotxe i voltau per l’illa. I uns bons amics mallorquins han organitzat un sopar i us han obert casa seua per celebrar el teu aniversari. I hi ha una piscina i un moixet i carn torrada i bon rotllo i un pastís de xocolata impressionant. I a l'endemà feu el turista. I ensenyes Mallorca a la teua filla petita. I pujau al tren de Sóller.

I vas a ca’n Joan de s’aigo per menjar el mateix gelat d’ametla que vas tastar quan tenies 13 anys i reunir-te amb dues amigues més. I allà et trobes, per casualitat, amb una cosina. I a la plaça de Sineu a la nit hi ha ball. I visites la Catedral de Palma perquè la teua filla vegi les síndries i els melons i les calaveres i aquell cor esberlat a la Capella del Santíssim de Barceló i us perdeu pels carrerons plens de turistes i de botigues de souvenirs i vosaltres també feu el guiri i pujau al bus turístic. El sol us crema el nas. La locutora us socarra l’oida amb un relat pèssim i una música flamenca insuportable. I els ennivolats us amenacen i us plou damunt. I reis. i torna a sortir el sol. i arribau a l'hotel i teniu tota la piscina per a vosaltres fins que fa pell de gallina. i a la plaça de Sineu fas que la teua amiga tasti el frit. I després us feis una “pomada” de Xoriguer que tenen ben a la mostra a la gelateria. I fa fred i humitat.

I us heu d’acomiadar de la teua amiga i la seua filla que tornen a casa molt de matí. I encara no te'n saps avenir d'aquest gest tan generós que ha tingut i li ho dius perquè saps que mai no oblidaràs aquesta celebració a Mallorca plena de sorpreses i de troballes.

I vosaltres també heu de fer la maleta però encara teniu temps per baixar a les coves del Drac i veure aquest espectacle musical que fan al llac Martel i visitar Pollença i el port abans d’anar a Alcúdia per embarcar cap a Ciutadella perquè us queden uns dies més de vacances abans de tornar a València.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10481

Latest Images

Trending Articles