Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

I Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014

0
0

I MOSTRA DE GEGANTS DE MALLORCA A PALMA 2014

Del 4 al 12 de Setembre de 2014

Inauguració dia 4 a les 19:30 hores, al claustre d’Història i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69.

Aquest any s’ha posat en marxa, dins es marc de ses Festes de la Mare de Deu de la Salut 2014, sa Iª Mostra de Gegants de Mallorca a Palma 2014.

Sa mateixa a estat possible gracies a s’Ajuntament de Palma i al claustre d’Història i Cultura Militar, antic convent de Santa Margalida i Hospital Militar, carrer Sant Miquel 69, lloc on és realitzarà sa mostra.

S’espera, es dia de sa inauguració, sempre que sigui possible, sa presència dels regidors dels Ajuntaments i els Cap de Colla i portadors que tendràn els seus Gegants a sa mostra.

Abans d’inaugurar-la es realitzarà una mostra de ball de bot, a càrrec del grup de s'Estol de Geganters i també realitzarà un ball els Gegants i els Capgrossos de la Sala.

Esta previst posar una breu informació dels Gegants, Capgrossos i Gegantons participants, igualment de sa seva colla de portadors.

No falta comentar que tots estau convidats a sa inauguració i visitar-la durant els dies previst, i esperam que vos agradi.

Gracies a tots i esperam poder gaudir de sa vostra presència.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Latest Images