Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10346

Marxa per l'Educació. Hi serem tots.

0
0

Demà dissabte és la Marxa per l’Educació organitzada per l’Assemblea de docents

La Marxa per l'Educació comença a Inca a les 10:00 del matí i finalitzarà al Passeig del Born de Palma. Es preveu que l'arribada sigui sobre les 18h Allà es farà un parlament i després podrem gaudir d'un concert dels Taverners.

L'ajuntament de Santa Maria s'ha afegit entre les entitats adherides a la Marxa per l'Educació. La Unió de Pagesos fa donació de verdures i oli per a l'elaboració del dinar de Santa Maria que organitza l'AMIPA. Els beneficis s'ingressaran a la Caixa de Resistència.Al mateix temps, la Cooperativa Integral Coanegra oferirà fruita i aigua a Es Figueral (Marratxí)

 La Marxa per l'Educació també vol ser una marxa solidària, en especial amb el prop de mil treballadors de la planta de coca-cola que poden quedar al carrer.
Malgrat les negociacions hagin avançat, no deixa de ser un greuge per part d'una multinacional, que hi té beneficis, contra Mallorca. Les Illes Balears, amb milions de visitants, justifica el manteniment de la planta a Mallorca, i més en uns temps en què la feina escasseja. Per això, la Marxa per l'Educació se solidaritza amb aquest col·lectiu, silenciat, en el boicot a la Coca-cola durant el recorregut.

 Recordau que és convenient fer la inscripció per tal de poder solventar questions de caràcter logístic.

Tota la informació a  Marxa per l’Educació

- Inscripció a la marxa

  1. Punt d’encontre i sortida: La concentració serà dissabte 12 d'abril INCA a les 10h, es comprovaran inscripcions, es donaran indicacions als marxaires i es començarà a caminar.Lloc: Parc de davant l’Institut Berenguer d’Anoia, d’Inca (Carretera Palma-Alcúdia, s/n).
  2. Primer tram (Inca-Binissalem): Carretera Palma-Alcúdia -> Avinguda del Rei Jaume II -> Avinguda del Rei Jaume I -> Carretera Palma-Alcúdia -> Carrer dels Teixidors -> Carretera Ma-13A.
  3. Segon tram (Binissalem-Consell): Carrer del Conquistador -> Encreuament amb Carrer Biniali dins el nucli urbà, arribada aproximada de la marxa a les 11.15h -> Carretera Ma-13A -> Rotonda Ma-13A/Ma-2050 (talls intermitents, arribada aproximada de la marxa a les 12.45h) -> Carretera d’Alcúdia.
  4. Tercer tram (Consell-Santa Maria del Camí): Carretera d’Alcúdia -> Carretera Ma-13A -> Carrer del Marquès de la Fontsanta -> Plaça Nova (arribada a les 13.30h). Dinar. Partida a les 14.15h -> Carrer de Jaume I -> Avinguda de Jaume III -> Carrer de Bernat de Santa Eugènia.
  5. Quart tram (Santa Maria del Camí-El Figueral, Marratxí): Carretera Ma-13A -> Rotonda Ma-13A/PM-303 (arribada a les 15.35h) -> Rotonda Ma-13A/Rotonda d’entrada Urb. Sector 4-2-2 (coordenades 39.631556, 2.737480) -> Rotonda Ma-13A/Urb. Sector 4-3M44  (el Figueral), arribada a les 15.55h.
  6. Cinquè tram (El Figueral, Marratxí-Palma): Avinguda del Prínceps d’Espanya -> Avinguda d’ Antoni Maura -> Carrer d’Aragó -> Carrer del Prevere Rafel Barrera -> Carrer de l’Argelaga -> Carrer de Miguel Fleta -> Carrer de Jacint Verdaguer -> Parc de les Estacions -> Plaça d’Espanya -> Plaça de la Porta Pintada -> Carrer dels Oms -> la Rambla -> Carrer del Jardí Botànic -> Plaça de Santa Magdalena -> Carrer de Sant Jaume -> Plaça del Rei Joan Carles I -> Passeig del Born (arribada a les 18h).

Ens veim tots i totes dissabte

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10346

Latest Images