Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10347

#Defensamlonostro

0
0

El passat cap de setmana el Partit Popular va organitzar dos actes amb afiliats, un a Menorca i l’altra a Campos, a Mallorca. Ambdós actes van resultar ser tot un èxit, superant les expectatives inicials, i posant de manifest que el partit està fort, té capacitat de convocatòria i que els afiliats estan il•lusionats i satisfets amb la gestió del partit a les distintes administracions.

No vaig anar a l’acte de Campos, on s’hi van congregar més de 1.100 persones, però sí vaig poder gaudir de l’acte de Menorca. Va ser tot un èxit. Més enllà del nombre de persones reunides, la sala estava plena fins dalt i amb gent defora i sense poder seure, lo que més es pot destacar és l’entrega de la gent, les ganes i la il•lusió dels afiliats i de la gent que allà es va reunir.

Enfora de la imatge que volen transmetre els partits d’esquerres, els afiliats estan orgullosos de la gestió del Partit Popular, orgullosos d’haver fet, una altra vegada, el miracle de tornar salvar el país i la nostra comunitat autònoma del naufragi. Estan orgullosos de l’esforç fet per tal de reconduir una situació econòmica de fallida tècnica. I estan orgullosos de les reformes empreses, en especial, de la reforma educativa i del model trilingüe que s’està implantant.

El partit està animat, té ganes de fer feina, de transmetre el missatge d’esperança i de la feina ben feta. Sabem que hi queda encara molt de camí per recórrer, molta feina per fer, però esteim ben convençuts que ara s’estan aplicant les mesures adequades i que ja comencen a donar els seus fruits.

Per altra banda, de l’acte de matances organitzat a Campos, m’agradaria destacar el lema escollit, #defensamlonostro. Un lema que ha posat molt nerviosos a la resta de partits. No els hi ha agradat gens perquè, en el fons, els ha posat en evidència.

Aquest lema ha posat en evidència la deriva catalanista de tota la resta de partits polítics. De fet, avui, l’únic partit que defensa la nostra bandera, els nostros símbols, és el Partit Popular, mentre la resta de partits defensa la oficialitat de la bandera pròpia de Catalunya. Avui els únics que defensen les nostres modalitats lingüístiques és el Partit Popular, mentre els altres volen imposar un estandard del català de Catalunya, sense importar-los si es perd la riquesa que suposen les paraules i expressions pròpies.

Avui l’únic partit que valora les tradicions, les festes populars, el folklore propi, és el Partit Popular; la resta de partits, fins i tot, són capaços de fomentar aldarulls i manifestacions alienes a la festa, per tal de deslluir les nostres tradicions més arrelades. Exemples en tenim molts, el més recent és el de la Festa de Sant Antoni durant la processó dels Tres Tocs, on un grup de persones de l’entorn de l’esquerra menorquina es va manifestar amb globus de color verd i fent-los explotar en el moment en que es donaven els Tres Tocs, tota una mostra de manca de respecte a lo nostro.

El Partit Popular està complint amb el que s’esperava d’ell. Està reconduint la situació econòmica, ja duim 15 mesos reduint les taxes d’atur i 9 mesos consecutius augmentant l’ocupació neta. I està defensant lo nostro en front d’aquells que voldrien imposar-nos lo d’altres comunitats.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10347

Latest Images