Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Ple de gener: Facem un Ple Verd !

0
0

En la setmana Verda que està duent a terme la comunitat educativa, avui debatrem dues mocions directament relacionades amb les reivindicacions del sector de l'ensenyament: una per l'aprovació del llaç quadribarrat com a símbol local, el que no és més que rebel·lar-nos contra les imposicions del Govern Balear a la llibertat de les escoles, i una altra pde suport al director de l'institut de Marratxí, el pollencí Jaume March, víctima d'un expedient per no combregar amb la línea de imposicions polítiques de la Conselleria.

 

1.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació puntual del reglament municipal de proveïment d’aigua potable  

2.- Aprovació inicial del Conveni per la cessió a l'Ajuntament del local "Balaixa" i la zona verda annexa, a Cala Sant Vicenç, i la cessió a la Fundació Tabaluga (text aproximat).

3.- Moció presentada pel grup municipal A d’inici expedient “acció de retorn” 

4.- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN, PSOE, A, ERAM i Regidors no adscrits de declaració dels símbols d’interès local i a favor de la llibertat d’expressió. 

5.- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN, PSOE, A i ERAM en contra de la reforma de la llei de l’avortament i per un pla municipal a favor dels drets sexuals i reproductius.

6.- Moció presentada pels grups municipals ERAM, A, PSOE i PSM-EN de suport a Jaume March Serra i de rebuig a la política educativa del Govern de les Illes Balears.

7.- Moció presentada pels grups municipals IB-Lliga i CiUxP en contra de la privatització dels aeroports de les Illes Balears i a favor d’un model de gestió individualitzat i amb participació decisiva de les institucions balears.

 

 Ens volem solidaritzar amb Setmana Verda promoguda per la Plataforma Crida

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Latest Images

Trending Articles


Inuyasha: Inuyasha - Cap. 35: El veritable amo de la gran espasa


La profecia d'Avinyó: La profecia d'Avinyó - capítol 3


Fish&Chips: Fish&Chips - capítol 85


Dimonis de plastilina


LANCESTER - AL JAROODI GIFTS & NOVELTIES LLC


SÍL·LABES TRAVADES, DIRECTES I INVERSES


Per: Joel


BINGO: PARAULES D’UNA SÍL·LABA


Bob, el manetes: Bob, el manetes - Cap. 89: La traginada del Pansit


Miranda: Vacances