Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10481

Els mitjans occidentals són còmplices i encobridors del terrorisme wahhabita, segons informa Ultima Hora Jihad.

Next Una veu
0
0

     Els mitjans occidentals són còmplices i encobridors del terrorisme wahhabita, segons informa  Ultima Hora Jihad.

 

 

        Entre altres coses, la web ofereix un vídeo d'Al-Qaida que mostra uns ''combatents'' wahhabites que juguen a futbol amb els caps de les seves víctimes innocents (sirianes) decapitades.

 

      Per descomptat, els mitjans catalans també són còmplices dels crims comesos pels escamots que fan la guerra per enderrocar  En Bashar Al-Assad.

 

     Justificació de l'autoritat dels meus comentaris:  Publico aquests comentaris a la Xarxa degut a la complicitat dels mitjans catalans (els grans) amb els agents que fan la guerra bruta contra el govern de Síria. O sigui, els periodistes catalans que figuren com experts sobre el conflicte fan de còmplices i d'encobridors de la guerra d'agressió.  La meva intenció és participar en català a la guerra mediàtica contra els corruptes. Si no es donés aquesta extranya situació mediàtica, jo no tindria res a dir sobre el conflictes de l'Orient Mitjà, segurament.

 

    La premsa ''occidental'' dóna per suposat que la guerra de Síria és una guerra civil, però menteix; intenta amagar el que és una guerra d'agressió a gran escala. L'Aràbia Saudita, Qatar (el magnífic patrocinador del Barça) i Turquia són les potències regionals que promouen la guerra de Síria.

    S'ha de saber que l'Aràbia Saudita promou la guerra wahhabita arreu del món. Pretén imposar l'ortodòxia de l'Islam sunnita a tot el món islàmic (i a tot el món, si pogués).

    Però l'Aràbia Saudita i Qatar no s'haguessin atrevit a moure guerra a Síria sense disposar del vist i plau dels Estats Units. 

 

     La veritat ens diu que fou el president dels Estats Units, En Barack Obama, el qui al 2011 ''decretà'' l'agressió militar contra Síria, si bé  l'Aràbia Saudita, Qatar i Turquia foren els encarregats de complir el decret. Tot i així, s'ha de subratllar que, en tot moment, N'Obama ha tingut intenció d'intervenir directament (O sigui, bombardejar) en el conflicte sirià com va declarar ell mateix en diverses ocasions.

 

     La veritat ens fa saber que els governs dels països europeus es mostren subordinats a l'estratègia política de Washington.

     S'ha de dir que el miserable govern ''socialista'' de la ''Republique Française'' s'ha atrevit a fer pública la seva política d'agressió militar contra Síria. S'ha de saber que En François Hollande, president de l'imperi francès,  fa unes magnífiques trobades amb N'Abdullah Al Saüd, monarca absolut, promotor mundial wabahhbitisme. I que En Sandro Rosell, president del Barça, en té, de trobades magnífiques, amb agents d'En Tamim Al Thani, emir (monarca absolut) de Qatar.

 

       S'ha de saber:  Actualment, tots els països de l'Orient Mitjà estat afectats per la guerra de Síria. La guerra ja s'ha estès al Líban i a l'Iraq. I Líbia, Egipte, el Iemen i Bahrain estan en guerra civil.

 

 

    Respecte de Síria, la guerra mediàtica és mundial. És un reflex de la confrontació entre l'Imperi i les grans potències multilaterals, Rússia i la Xina (però també l'Iran). 

 

     Sobre aquesta temàtica,  podeu veure la web de Ultima Hora Jihad, web que fa saber quin és  el vertader rostre de la guerra.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10481

Latest Images

Trending Articles