Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Un regidor d'educació i un batle que s'amaguen

0
0

 Aquest passat dimecres representants de diferents apimas del municipi (excepte les del col·legi Monti-sion i del CP Pollença, que excusaren l'absència). acompanyats del regidor d'Educació , Martí Roca (El Pi), i el batle, Tomeu Cifre (PP) es van reunir amb representants de la Conselleria; la "pressumpta consellera" d'Educació, Joana Maria Camps; eel secretari general d'Educació, Guillem Estarellas; el director general de Planificació, Bartolomé Isern; i la directora general d'Innovació, Isabel Cerdà. No va assistir el vertader conseller d'educació el senyor Joan Ramon Bauza.

Notícia i fotografia al Diario de Mallorca

 

 Com va afirmà a la premsa la membre d'una de les associacions de pares; "Tenim la sensació que estan a la defensiva, és com topar amb una paret", i  l'actitud dels representants del Govern  fou la de culpar els mestres i els directors del mal funcionament del TIL i la d'intentar rentar-se la cara donant una imatge de "diàleg". Pel que ens han comentat altres mares presents a la reunió va ser una perdua de temps total; els representants de la Conselleria es van negar a contestar a les seves preguntes i els van remetre als directors.

La versió dels representants de les apimes contrasta amb les dels representants municipals;el regidor d'Educació , Martí Roca (El Pi), i el batle, Tomeu Cifre (PP) que van declarar que els membres de la Conselleria havien "escoltat" els problemes dels diferents centres i n'havien "pres nota". Pel que ens han dit les mares presentas a la reunió ni en Tomeu Cifre ni en Martí Roca van dir res del que si que s'atreveixen a dir al carrer o van votar al ple; que  són contraris al TIL i que aquest s'hauria de retirar.  a la Conselleria... Encara que es els representants polítics municipals eren a la reunió sembla que una vegada més es van amagar i no van a traslladar a la Conselleria l'opinió majoritària dels ciutadans de Pollença.

Aquesta setmana també el PP i el PI Pollencí no han permés als regidors de l'oposició la col·locació del llaç amb la senyera quatribarrada al casal de Can Llobera a la plaça vella de Pollença per tal que pogués lluir a la festa de Sant Antoni.

Notícia i fotografia de  l'Ara Balears, com diu el seu peu de fotografia; Martí Roca (El Pi) i Bartomeu Cifre (PP), valents contra el TIL a Pollença, però s'amagaren a l'hora d'anar a l'Assemblea de batles.

 


I divendres el pi va ser verd a pesar de tot.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Latest Images

Trending Articles