Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10547

Tirar pilotes fora

0
0

 Ala darrer ple ordinari  ens van contestar preguntes ja registrades a anteriors plens i que encara no havien obtingut resposta. Aquestes eren del ple de setembre:Normal021MicrosoftInternetExplorer4

 

- Per què el regidor d'educació no va participar de la Pujada al Puig per l'educació?

Martí Roca, regidor d'educació: va considerar que la pregunta era "fora de to" i va dir que no va poder anar.

Nosaltres pensam que és totalment  normal i lògic demanar a un ple perquè el regidor d'educació no va participar d'una mobilització tan important com aquella en defensa de l'educació pública, molta de gent li va trobar a faltar.

Aquesta absència no feia més que presagiar el que va venir després... la seva passivitat davant de l'absència del batle a l'assemblea de batles (podia haver anat en el lloc del batle) i el seu suport al batle per evitar la seva reprovació. Tot plegat és més que decebedor. Amb un Partit Popular com l'actual no pot haver mitges tintes. Uns són connivents, d’altres, col·laboracionistes, i uns altres encara, executors. Però tots, tots, són partícips de la mesura més clarament perpretada per executar el disbarat del TIL, l'experiment ideològic que s'està fent a l'educació pública, el major disbarat que s'ha fet mai a l'educació a les Balears ( i s'han fet uns quants). Això unit a les retallades en educació i als atacs a la llengua i cultura catalana hauria de fer reflexionar als regidors del PI sobre on s'es troba el seu lloc. El que ha passat a Ses Salines on els regidors del PI  s'abstingueren en la votació d'una moció que demanava que la senyera esdevingués un símbol de la corporació local, permetent que la moció fos rebutjada pel PP. És hora de que el PI deixi de tirar pilotes fora i deixi de fer de crossa del PP.

 

 21 de setembre de 2012 pujada al puig per l'educació, el regidor d'educació no va venir i li molesta que li demanem per què al ple municipal.

 

- Continuam rebent múltiples queixes de diferents usuaris de la nova companya d'autobusos que s'encarrega de les línies regulars (retards, utilització de autobusos urbans... ) Al ple de juliol ens van dir que feien feina sobre el tema ens poden dir que han fet i que pensen fer a aquest tema.

María Buades; segona tinent de batle: va dir el mateix que ja havia contestat a juliol... que a l'Ajuntament no havien arribat queixes i que havien revisats horaris i freqüencies. La regidora no adscrita Malena Estrany va intervenir per confirmar a la segona tinent de batle que es continuaven utilitzant autobusos urbans per fer el trajecte Pollença- Palma (el que no és legal) ja que ella el va utiltizar durant la Fira.

Simplement al·lucinant que la segona tinent de batle digui que no hi ha queixes quan ja se les haviem expressat al ple de juliol veure article . han sortit a la premsa (veure notícia a aquest mateix article), a facebook s'ha creat una Plataforma d'Usuaris de Transport de les Illes Balears (perfil facebook on l'equip de govern es pot informar de les queixes dels ciutadans sobre el servei d'autobusos), que a més a més ha anat a la ràdio municipal a expressar les seves queixes... En definitiva la segona tinent de batle ha tornat a tirar pilotes fora com va fer ja al ple de juliol. Esperam que ara que per segona vegada s'han expressat aquestes queixes al ple i fins i tot una regidora   ha confirmat les deficiències del servei actuï d'una vegada ferment per exigir un canvi a aquesta situació i que es posin autobusos adients als trajectes a realitzar i al nivell que es suposa a un país desenvolupat.

 Notícia apareguda a la premsa el 23 d'octubre del 2013 (segon la segona tinent de batle no li consten queixes).

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10547

Latest Images