Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10692

RECERCA DE NOVES FAMÍLIES D'ACOLLIDA PEL XIIIè PROGRAMA DE SANEJAMENT DE PER ELLS A L'ESTIU 2018

0
0
L'Associació PER ELLS, posa en marxa el seu XIIIè PROGRAMA DE SANEJAMENT amb la recerca de famílies interessades en a acollir un infant de Txernòibil a la nostra illa de Mallorca.L'estiu 2017 en foren 34 que gaudiren d'aquesta experiència i esperam que l'estiu 2018 en siguin més.
Els infants que venen per primera vegada tenen entre 6 i 10 anys de Bielorrússia o Ucraïna d'orferinats o famílies desestructurades de la zona contaminada de Txernòbil.
Aquests infantons venen per a sanejament, el punt més a destacar és sortir entre 30 i 40 dies mínim segons l'Organització Mundial de la salut,pel tema que viuen a zones contaminades de radioactivitat i així reforcen el seu sistema immunològic, a més de tenir una dieta més rica en vitamines, conèixer el funcionament d'una família, sentir-se estimats ajuda a la seva autoestima, aprendre a nedar... entre moltíssimes més coses.
És una experiència que s`ha de viure i TOT SIGUI PER ELLS!!!
Si vols informació posa't en contacte amb n'Esperança al 600.786.581 o envia un email: associacioperells@yahoo.es (amb les teves dades personals).
Et convidam a veure el nostre documental: https://www.youtube.com/watch?v=Wk2_QwkjhGw

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10692

Latest Images