Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10612

Reforçam la plantilla de l’IBANAT.

0
0

S’aconseguirà per primera vegada que les vuit brigades del departament de prevenció i extinció d’incendis forestals siguin de sis persones durant tot l’any.

 

 L’Institut Balear de la Natura (IBANAT) compta amb quatre persones més a la seva plantilla: dos tècnics forestals – un a Mallorca i un a Formentera – un treballador forestal sotscap a Formentera i un vigilant marí a les Pitiüses. La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca comença a cobrir així, i de manera progressiva, les quaranta places que es van crear per augmentar el personal de l’IBANAT.

Les noves places permetran una reestructuració de la plantilla i s’aconseguirà per primera vegada que les vuit brigades del departament de prevenció i extinció d’incendis forestals siguin de sis persones durant tot l’any, a més dels reforços de campanya que es contracten durant tot l’any. Per primera vegada també, Formentera comptarà amb un forestal sotscap que podrà assumir la responsabilitat de la brigada en absència del capatàs i que se suma a la brigada de tres persones amb la qual ja compta la pitiüsa menor.

Pel que fa al departament d’Espais Naturals, a les Pitiüses s’ha reforçat la vigilància marina amb la incorporació, avui, d’un vigilant marí, que es suma al treballador actual; encara s’afegiran dos treballadors més al mes d’abril, amb contractes de sis mesos de feina.

A banda d’aquestes incorporacions, de forma progressiva es contractaran a totes les illes dos capatassos en cap, un facultatiu superior, tres vigilants d’àrees marines discontinus, tres educadors ambientals, tres facultatius superiors d’espais naturals, sis treballadors forestals, un encarregat de refugis, dos operadors per a la central de comunicacions d’incendis forestals, tres naturalistes, quatre informadors discontinus, un guia per al Parc Nacional de Cabrera discontinu, un conductor, un zelador d’àrees naturals i cinc zeladors més discontinus.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10612

Latest Images

Trending Articles