Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Ple extraordinari

0
0

 Avui a les 9:00 Ple extraordinari. Al finalitzar el ple publicarem el resultat i primera valoració del mateix que podeu seguir a nostre perfil de facebook i a Ràdio Pollença

ORDRE DEL DIA

- Ratificació urgència sessió.

- Resolució de reclamacions/al·legacions i, en conseqüencia, aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de recollida domiciliària i tractament de fems i residus. 

Com sabeu hem presenta al·legacions demanant invertir el que demanen els informes tècnics fa més de cinc anys per aconseguir unes taxes més exactes i justes al 2015(veure article)

- Ratificació, si procedeix, de la resolució de Batlia núm.1194/2013 d'ampliació del termini d'exposició pública de l'ordenança municipal de seguretat i convivència ciutadana (Expedient núm 5648)

Ens alegra i donam les gràcies a l'equip de govern per fer cas al plec que li vam fer al  darrer ple. Ara esperam que la ciutadania presenti al·legacions  que els afectarà directament. Per a nosaltres aquestaordenaça s'hauria de retirar.

- Aprovació, si procedeix, de l'acord extrajudicial envers el recurs contenciós administratiu interposat per l'entitat Proyectos Urbanísticos DUVA S.L  (Actuacions judicails P.O. 43/2013)- (Expedient núm 5524)

 Aquest punt es va retirar al darrer ple. Vam demanar més explicacions i informació d’aquest tema i que en Miquel Ramón assumeixi les seves responsabilitat polítiques al mateix. Les explicacions s'ens van donar aquest dimarts tan per part del misser Miquel Ripoll com del propi Miquel Ramon, però d'assumir responsabilitats polítiques per part d'aquest darrer res de res. Bàsicament va culpar de tot aquest disbarat a l'anterior batle, en Joan Cerdà Rull. El que és cert és que el era el regidor d'esports amb dedicació exclussiva i que la seva responsabilitat a aquest tema és més que evident, començant pel pagament de la primera factura a la seva ianctivitat per escrit durant cinc anys per solucionar aquest tema.

Recordam que a un dinar DUVA, Ajuntament i Club de Tennis van arribar a un acord verbal amb la propietat perquè el club de tennis pogués utilitzar les pistes de DUVA ja que les pistes del poliesportiu del Moll havien desaparegut amb l’obra de construcció del nou CEIP Miquel Capllonch. A l’any 2006 sempre verbalment el regidor d'esports, en Miquel Ramon va informar al club que al final de l’any ja no podien utilitzar les pistes de Duva ja que s'havien fet les noves pistes. El club va continuar a DUVA fins aquesta legislatura i ara la propietat de DUVA vol posar un contenciós-administratiu demanant a l’Ajuntament 124.000 Euros + interessos + costs pel període 2006-2011. Volen tancar el tema amb el pagament a DUVA de 45.560 Euros IVA INCLOS.

 - Resolució de reclamacions/al·legacions i , en conseqüència, aprovació definitiva, si procedeix de la modificació del reglament municipal del servei públic de transport de viatgers en automòbils de turism (annex Expedient núm 3840).

Al setembre de 2012 es va aprovar aquesta modificació amb el nostre vot en contra ja que es permet donar de baixa el servei en temporada baixa i tot just deixar el 15% dels taxis en servei, 15% que després no apareix com no sigui un servei a l’aeroport o semblant.L'aprovació definitiva es presenta amb un any de retard .

 

L'equip de govern ens dona a triar entre un contenciós de 124.000 Euros + interessos + costs o  el pagament a DUVA de 45.560euros, mentre en Miquel Ramon, un dels responsables d'aquest degavell no assumeix cap responsabilitat. 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Latest Images