Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Facebook i una nova funció: yearinreview

0
0

 

Quan avui he entrat al facebook a veure quines novetats hi havia, m'he trobat amb la sorpresa d'un nou servei: el resum de l'any

Es a dir, que clicant sobre aquest enllanç podem veure els 20 moments o imatges que més interès han causat entre els amics que tenim subscrits al nostre facebook. Al mateix temps aquesta eina ens serveix per analitzar l'ús que hem fet de la plataforma. Però encara ens permet més coses.

facebook like 

Per exemple, he vist que si ho desitjam podem compartir aquests "20 top moments" amb els amics que han format part d'ells. I a l'inrevés, també podem veure els "top moments" que els nostres amics han compartit amb nosaltres al llarg del 2013. Així ens podem assabentar d'aquelles fotografies que en el seu moment ens havien passat per alt.

Aquesta aplicació sols l'he vista en els casos de les pàgines personals. En el cas de les Page o pàgines oficials d'empresa, grups, institucions, no he vist, de moment, un servei semblant.

En qualsevol cas el trob una aplicació interessant que sobre tot ens pot ajudar a gestionar la nostra identitat digital. Benviguda sigui.

facebook image
 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Latest Images