Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

Llibert Ferri contradit per Jim W. Dean

0
0

 

 

       

 

                En Llibert Ferri contradit per En Jim W. Dean


 


 


 


    Al cos de redacció del diari Ara li convindria prendre nota de l'informe d'En Jim W. Dean en relació a la crisi  d'Ucraïna, jo crec. En Jim Dean no sospitós d'estar venut a l'or de Moscou: és cap de redacció de Veterans Today.


      Com ja he dit en altres ocasions, al meu parer, l'Ara fa un tractament de la política internacional amb uns plantejaments esbiaixats que coincideixen amb els dels mitjans ianquis dretans i amb els dels sionistes. Els articles d'En Llibert Ferri en són un bon exemple del que és la negació del periodisme.


 


      En relació a aquesta qüestió, pens que ha de ser de profit veure l'article d'En Jim Dean transcrit al català (amb traducció de màquina).


 


                             Occident mou guerra per Ucraïna


   L'evolució  de l'antiga Guerra Freda a la Guerra Neo - econòmica està escrivint un altre capítol de la setmana passada a Ucraïna .


 Un cop més veiem poderoses forces externes profundament involucrats en la política interna dels més petits . Les tàctiques poden variar , però les batalles de blocs de comerç són guerres per tot per a si mateixos .

 Els grups d'oposició que estan fora del poder sempre són presa fàcil per als intrigants estrangers . Quan el lobby d'Israel va començar el seu assalt al nostre Congrés, que es va centrar en les eleccions senatorials en estats amb poblacions petites com grans fluxos de diners en efectiu fora tenien molt més poder sobre l'esforç local .

 En efecte , van comprar senadors primera on estaven més barat per comprar no hi ha ninots que es . Vam veure unes eleccions on el finançament exterior era del 90% del total recaptat i gastat , bàsicament , un auto- elevació dels més alts càrrecs polítics electes federals de l'estat . Amb grans a llarg termini fora de diners darrere d'ells eren bones apostes d'antiguitat per guanyar finalment top presidència de les comissions , el Sant Grial de la penetració política israeliana .


 L'Occident ha tingut èxit en el saqueig de la Rússia recentment democratitzat amb els nostres prestades " experts financers " que van fer amb ells el que fan els xarlatans ... els van robar cec . Els aventurers occidentals van abandonar l'escenari per als oligarques súper rics amb el passaport israelià addicional de costum . Les extradicions són impossibles d'arribar si ha pagat els honoraris adequats , i és un bon lloc per amagar-se efectiu obtingut per mètodes qüestionables .

 El rescat Putin del poble rus de la servitud - occidental Oligarca era, per descomptat , filat com el ressorgiment de l'ós rus perillós . Els conglomerats de defensa se ​​senten sols i sense un home de la borsa adequada que es pot construir una gran amenaça de i un programa de despeses de defensa més gran per .

 Però va ser Occident qui va decidir atacar , i sempre volen un pla costós gran. Per tant , vam tenir la política de l' George Kennan de "contenció soviètica ' desenterrar i es va preparar per a la nova barra de llavis . Quan ell i els seus companys de Wise Men volia vendre Congrés la boxa als soviètics en un pla de $ 50,000,000,000 sabien hauria de , i cito ... " espanta l'infern de sortir d'ells! "

 Però alguns antecedents crític per continuar jugant . Vaig a tractar de ser breu . Si no per altra cosa, George Kennan és conegut per ser l'autor del que va arribar a ser conegut com el " Telegrama Llarg" , una anàlisi de la paraula 5540 escrita en una sola sessió , l'abril de 1946 , sobre la millor manera de gestionar les futures relacions diplomàtiques soviètiques . Va ser molt llegit entre les elits de Washington i es va convertir en base de la Doctrina Truman .

 Kennan va seguir al juliol de 1947 amb un article a la revista Foreign Affairs anomenada Font de la conducta soviètica. Aquesta és la bala de plata .


 " ... L'element principal de qualsevol política dels Estats Units cap a la Unió Soviètica ha de ser a llarg termini , pacient però ferma i vigilant contenció de les tendències expansives russes ... Pressió soviètica contra les institucions lliures del món occidental és una cosa que pot ser continguda per l'aplicació hàbil i vigilant de força contrària a una sèrie de constant canvi dels punts geogràfics i polítics . "

 La política de contenció havia nascut , i està encara amb nosaltres avui , pres i copiat per una nova generació de diplomàtics occidentals falsificats sense idees originals . I l'ús de mètodes antiquats en una situació totalment nova geopolítica està resultant ser un desastre innecessari .


 Irònicament les situacions d'Orient i Occident s'han revertit . No va ser la por de l'expansionisme soviètic ni el ressorgiment de la del president Mao Gran Marxa que va desencadenar la decisió occidental de començar un setge de Rússia i la Xina . Va ser la cobdícia dels elitistes corrent l'espectacle occidental darrere dels seus diversos governs de front .

 Va ser un atac frontal múltiples amb les guerres dels Balcans , l'expansió de l'OTAN i el desplegament d'avançada militar dels EUA fora del Golf Pèrsic , en moviment profund cap amunt a la regió del Caucas a amenaçar els recursos petrolífers i terres rares just en els patis del darrere de dos països que no estaven desplegades en avançada cap als EUA o Europa .

 Política occidental ha estat l'agressió econòmica desenfrenada i l'exèrcit nord-americà no només s'utilitza per a la carn de canó , o per permetre el saqueig contractista militar , o per obtenir els seus garfis en el tràfic d'heroïna afganesa ... sinó com a mercenaris per tallar i mantenir les " zones econòmiques exclusives" com una nació conqueridora podria imposar als estats vassalls .

 Aquesta és la situació que ens trobem amb els carrers de Kíev . No és infiltrats del partit comunista fent equip amb les minories a crear el caos polític - social . És ben escorat governs i centenars de centres de pensament de grup davanter i organitzacions no governamentals que són les de la Gran Marxa elitistes occidentals , amb l'oposició interna d'Ucraïna per davant d'ells .

 Per què l'oposició ucraïnesa voldria pujar al vaixell que s'enfonsa de la UE que és només una gran crisi o la guerra del Golf Pèrsic lluny d'enfonsar sota les onades econòmiques , sembla només com un moviment desesperat per tornar al poder . L'atractiu del mercat de la UE és un miratge , amb la seva desaparició només retardat amb els llibres de cuina i , com un esquema Ponzi típica , necessitant nous plançons a portar a mantenir el joc uns quants anys més pel que diversos dels venedors ambulants s'ofereixi de garantia abans de l'accident .

 Un dels think tanks que estava parlant , per descomptat , ha pesat dins amb la seva "opinió ", i en la CNN ni menys , una punta fora d'un molt connectats en grup de reflexió . Ells lluïen Joerg Forbrig del Fons Marshall Alemany dels Estats Units , un dels nostres grups de façana d'ombra de primer nivell . Google ells per a obtenir un perfil del que una part superior de la línia un realment es sembla. Tots aquests grans grups de propagació de la democràcia són sovint fronts Intel ofensives .

 Forbrig és la venda de la nau que s'enfonsa la UE en la seva taula de salvació per als ucraïnesos . El pas de venedor d'oli de serp que fa és ... atrapar aquest ... ' Modernització política , econòmica i social . " No crec que atrapar els estafadors Fons Marshall llançant aquesta melodia als palestins a Cisjordània , o qualsevol de les persones persa estats del Golf que busquen un gust de la llibertat . Aquesta cortina de fum s'utilitza de manera selectiva .

 Germà Forbrig Què revela que la UE no està oferint el que necessita una Ucraïna amb problemes financers , com tothom ho fa ... un munt de diners en efectiu . No obstant això , Ucraïna haurà cèrcols regulació interminables de saltar a través fins i tot com un jove membre de la UE , que té un tuf de colonialisme en que a mi ... i tinc un bon olfacte .

 Putin , d'altra banda està oferint el que té ... preus de l'energia subsidiats , un altre element clau que és de vital importància per a tots els països . Els russos no estan requerint tot tipus de canvis interns que Occident colonial sembla pensa tothom hauria de tenir , que per descomptat inclou a les seves regles . Però la UE i els fronts , com el grup de Forbrig estan llançant Putin com el demagog de ​​tornar , i fent aquesta ment que quan ell està mantenint el seu nas fora dels seus assumptes interns . Els quincallers llibertat pensen que no podem veure a través del seu farsa costosa .

 Freedom House , un altre dels candidats davant Intel afegeix la seva manipulació acuradament preparat : Ianukóvitx "ha decidit que és més important mantenir Tymoshenko a la presó que la integració d'Ucraïna més cap a Europa " , va dir David Kramer , de Freedom House , una organització no governamental amb seu als Estats Units .

 " Ell ha deixat el seu país vulnerable a les amenaces i pressions de Vladimir Putin" , va dir . Aquest llegat pertanyerà a Ianukóvitx "si no inverteix és clar. "

 Aquesta propaganda estrangera adulterada tan pur . Una pertinença que requereix un torb de normes i reglaments per als membres aspirants sona una mica a mi com setmana universitat fraternitat infern permanent . És una cosa que s'ofereix als servents .

 Molts ucraïnesos que volen la integració de la UE només es centren en l'aspecte sense visat que els permet deixar i treballar en qualsevol lloc que vulguin a la UE . Han augmentat els vidres acolorits en això .

 Tenim un vell refrany aquí als EUA , que sembla apropiat en aquest cas, " La bruixa que vostè sap és millor que la que no ho fa . " Vaig a deixar les coses així ... per ara .

 JD   10.12.2013 / HSN Jim W. Dean prové d'una família militar antiga que es remunta a la Revolució Americana . El seu pare era de WWII P -40 i més endavant P -51 Mustang pilot de caça . La mare de Jim era vídua Segona Guerra Mundial als 16 anys , el seu primer marit va matar amb tot 580 a bord quan el SS Paul Hamilton , una nau de munició amb 7.000 tones d'explosius a bord, va ser torpedinat a la costa d'Alger . Ha aparegut en PBS més recentment en el documental Buscant Lincoln amb el professor Henry Lewis Gates i conferències al Comando de l' Exèrcit i Estat Major School a Fort Gordon . El seu enfocament actual escriptura està en la seguretat nacional , intel · ligència , operacions psicològiques i negre , història militar / Intel inclosos els arxius de vídeo personals , i les guerres actuals . Jim Dean és el cap de redacció de Veterans Today.
 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

Latest Images

Trending Articles