Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10607

Les Corporacions no saben què fer per mantenir el monopoli de la informació.

0
0
 

   

   

      Les Corporacions no saben què fer per mantenir el monopoli de la informació.

 

 

 

   

 

   Com és sabut,  les Corporacions capitalistes tenen el quasi monopoli dels grans mitjans de comunicació.

 

       Als sistemes formalment democràtics es proclama la llibertat d'expressió i la llibertat de premsa. Però la llibertat de premsa és la llibertat dels capitalistes per a comprar els mitjans de comunicació.

 

      A considerar:  Al llarg del temps,  les Corporacions fan créixer fins a extrems inaudits tot de trames per a la manipulació i la corrupció ideològica,  

 

    Als darrers temps,  les Corporacions van aconseguir posar al seu servei les formacions polítiques social-democràtiques, tot corrompent els seus líders.

 

     El servatge de la social-democràcia va provocar el desencís i la desesperació entre les classes treballadores dels EUA i d'Europa.

 

    Però el sentiment de classe social sempre és actiu. Les amples masses han fet palesa la seva desconfiança respecte de la social democràcia i respecte dels mitjans corporatius.

 

    Hem entrat en una nova etapa històrica de la lluita de classes. Les amples masses treballadores giren l'esquena als grans mitjans i creen una infinitat de xarxes socials de comunicació,  xarxes socials que desafien el poder de les Corporacions. Però allò que ha significat la ruïna del poder ideològic neoliberal han sigut l'entrada en la guerra informativa dels grans mitjans russos (De Sputnik i de Russia Today,  en particular).

 

    Que resti palès:  Les classes treballadores ianquis i,  en especial,  els obrers industrials van apostar decididament per la candidatura d'En Donald Trump. Per a aquests treballadors,  En Trump era l'instrument par alliberar-se  de l'esclavatge neocon.

 

      La situació insòlita,  impensable,   20 anys enrere:  Els mitjans digitals russos són a l'abast de les amples masses europees.

 

    Es veu que les Corporacions angleses,  i els ''torys'',  però també  el  ''Labour Party'',  espantats,  no saben què fer per a recuperar el monopoli informatiu.

 

      El post que he penjat explica com va la guerra informativa. Vegeu-lo BBC, The Times i L'Independent Atac Sputnik.  

 

 

 

 

 Viewing all articles
Browse latest Browse all 10607

Latest Images

Trending Articles