Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

Preguntes al ple de Novembre

Next esborrar
0
0

Aquest dijous tendrem el Ple Ordinari de Novembre. Demà vos exposarem els punts de l'ordre del dia, entre els que hi ha la moció de suport al col·lectiu docent i reprovació del Batle per la seva inasistència a l'Assemblea de Batles.

Avui vos avançam les preguntes que hi presentam, oberts a recollir també les que ens volgueu fer arribar.

 

PETICIONS I PREGUNTES AL PLE ORDINARI DE NOVEMBRE

 

 1. Per quin motiu no es fa un manteniment adequat de l'abeurador de Sant Isidre?

 2. Per què el dia del Firó es varen tancar les activitats i llocs de venda a les dues del migdia? Correspon això cap consigna de l'Ajuntament?

 3. Com així es va retardar tant el repartiment de programes de la Fira?

 4. Com valoren la falta d'activitat el dia de la Fira en els carrers del centre de Pollença: Costa i Llobera, Monti-sion, Almoina...?

 5. Quan fan comptes fer el condicionadament del solar de Can Conill, que es troba molt deteriorat?

 6. Ens pot explicar la regidora delegada del Moll en quin procés es troba el projecte de peatonalització de la primera línia, que varen anunciar que es començaria a executar aquest hivern? Quan ens varen donar a conèixer el projecte varen sorgir una sèrie de dubtes que no ens conta que s'hagin resolt; tornaran a convocar una reunió explicativa al respecte?

 7. Quins carrers en concret s'asfaltaran amb la partida prevista al pressupost 2013?

 8. Per quin motiu han afirmat als mitjans que el pressupost de rehabilitació de façanesés de 60.000 € en dos anys si encara no estan aprovats els pressuposts del 2014, i els del 2013 només compten amb 30.000 €?

Ja tenen pactada l'aprovació del pressupost del 2014, vist que ja han avançat que hi figuraran partides referents a asfaltats i rehabilitació de façanes, fins i tot amb quantitats perfectament definides?

 1. Sense posar en dubte la vàlua de la persona que ocupa aquesta contractació, qui va triar els aspirants a qui es convidaria per la contractació del cap de premsa de l'Ajuntament? Creu adequat convidar a una empresa que edita un periòdic i a un periodista esportiu d'IB3? Perquè no es varen convidar altres periodistes actualment en atur i del municipi?

Quantes notes de premsa fins ara ha fet arribar als mitjans de comunicació? Ha fet altres tasques a banda de la comunicació de notes de premsa? No creuen que hi ha feines més necessàries en aquest Ajuntament que una contractació per fer arribar notes de premsa als mitjans quan aquesta tasca la poden fer directament els regidors de cada àrea?

Ens poden fer arribar directament aquestes notes de premsa, i no haver d'assabentar-nos a través de tercers mitjans de comunicació?

A que es refereix quan en les tasques té assignades hi figura “Elaboració d'un Pla de Reputació per fer front a possibles crisis? Quines crisis esperen haver de fer front?

 1. En la comissió informativa li varem demanar pel recurs de reposició que varem registrar els partits de l'oposició contra el decret pel que s'auto-atorgaven les ajudes socials pels regidors amb dedicació exclusiva. Ja ha passat el termini legal d'un mes per respondre a aquest recurs. Fan comptes contestar al recurs? Es ratifica en l'afirmació que ens va fer de que revocaran aquest decret?

 2. Quines negociacions ha duit amb el Ministeri de Medi Ambient respecte dels fondejos a la Badia de Pollença? La utilització dels espigons de la Base forma part d'aquesta negociació, tal i com ha aprovat reiteradament aquest Ple?

 3. Hem vist que s'ha començat a desmuntar la tanca publicitària il·legal que s'havia col·locat a l'entrada de Pollença pel Roser-Vell. Aquest desmuntatge s'ha fet en base a cap negociació amb l'Ajuntament? Si es així, què és el que s'ha negociat?

 4. Què se n'ha fet de la catifa elaborada a Can Morató que abans de la rehabilitació estava penjada a la sala de Plens? La poden tornar a exposar en un lloc adequat?

 5. Per quin motiu, després de molts anys sense fer-se, han tornat a posar plaques d'inauguració amb els noms de polítics? Perquè es fa aquesta personalització partidista d'obres sufragades amb doblers dels imposts de tots els ciutadans? Consideram aquesta pràctica totalment desfasada i demanam que es corregeixi el text de la col·locada al centre de dia o bé es retiri.

 6. S'ha fet cap informe sobre el compliment del plec de condicions dels contracte per a l'explotació dels serveis de platges, especialment de gandules i para-sols? Quan s'executaran les tasques incloses dins el plec de condicions que restaven pendents? Ja s'ha valorat la diferència en el cànon pel nous serveis que s'inclogueren i pujades de preus que varen experimentar els serveis?

 

S'ha tornat al vell costum de posar plaques amb noms de polítics. I vell no vol dir necessàriament bò.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10707

Latest Images

Trending Articles