Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10607

MÉS per Mallorca rebutja les retallades al descompte de resident de cara al 2017.

0
0

La formació reclama la cogestió dels ports i aeroports de les Illes Balears i recorda que des del Govern s’està fent feina per aconseguir una tarifa plana.

 

 El coportaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha lamentat avui la decisió del Ministeri de Foment de limitar la subvenció del descompte de resident en les tarifes de les companyies aèries amb les empreses, així com també per als viatges de grups.

Abril ha apuntat que “només amb la gestió de l’Aeroport de Son Sant Joan AENA guanyarà enguany prop de 200 milions”. En aquest sentit, el diputat ha manifestat que “des de MÉS per Mallorca no entenem que, tot i els grans beneficis que s’obtindran amb la gestió dels nostres aeroports, des de Madrid vulguin retallar el descompte de resident”.

El coportaveu de la formació ecosobiranista ha reptat Madrid a traspassar al Govern de les Illes Balears la gestió dels ports i aeroports de la nostra comunitat, així com també de les taxes aeroportuàries.

 

El diputat ha recordat que, a iniciativa de MÉS, pròximament s’elevarà des del Parlament de les Illes Balears al Congrés dels Diputats la proposta modificació del REB per tal d’aconseguir la tarifa plana, una demanda història de la ciutadania de les nostres illes i que forma part dels Acords pel Canvi. En aquest sentit Abril ha apuntat que s’està fent feina per aconseguir “la desitjada tarifa plana”.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10607

Latest Images

Trending Articles