Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10937

L'Imperi perd la guerra mediàtica 2.

0
0
 

       L'Imperi perd la guerra mediàtica. Centenars d'intel·lectuals nord-americans dissidents fan sentir la seva veu als mitjans ''no occidentals''.

 

      Els grans mitjans d'Europa i dels Estats Units acceleren la seva caiguda dins el pou del descrèdit.

   Els mitjans ''occidentals'' han de justificar que l'Imperi enviï els esquadrons de la mort a Síria, i han de presentar aquests escamots caníbals com  a ''combatents per la llibertat''.

    De manera semblant, han de presentar com ''un dret a la pròpia seguretat'' el bombardeig de Damasc per l'aviació israeliana. I, en canvi, posen el crit al cel contra la instal·lació de míssils de defensa antiaèria per part del govern sirià.

    Dos anys de guerra i de terror, i els mitjans ''occidentals''  propugnen més guerra i la intervenció militar, coincidint, curiosament, amb les declaracions fetes pel president Barack Obama sobre aquest assumpte.

    El president de Síria, En Bashar al-Assad i els líders ''orientals'', en tot moment, proposen converses de pau entre el govern i l'oposició.

 

   He quedat gratament sorprès de la capacitat de síntesi d'En Webster Tarpley, distingit intel·lectual nord-americà.

   Els mitjans catalans presenten els conflictes bèl·lics – com és ara el de Síria – com a esdeveniments llunyans que no afecten Catalunya. En contra d'aquesta visió de falsa bandera etnocèntrica, el post d'En Tarpley posa de relleu la dependència de països com Catalunya respecte del sisme polític global. Així, al post es pot llegir el següent: Avui, cadavegada ésmésevidentque elsesquadrons de lamortd'al-Qaida terroristes quel'OTANi Israel hanestat utilitzantper desestabilitzaral govern delpresidentsiriàAssads'enfronten a unfuturmoltincert. Si aqueststerroristesanavena patiruna derrotadecisivaofins i tot uncol · lapse total, aixòdràsticamentexposarla fallidaintel · lectual,moral ipolítica delsactualsgovernantsde la Gran Bretanya, França, Estats Units i altrespaïsos. El camíseria llavorsclarper convertir laguerra internacionalde l'agressióen una lluitainterna de lesreformesrevolucionàries.

 

     He pensat que seria bo contribuir a la difusió del pensament d'aquest filòsof. Per això, he penjat el seu article sobre la imminent vaga general que preveu.

 

 

PressTV - The coming mass strike upsurge of 2014-2015

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10937

Latest Images

Trending Articles