Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10786

L'ESTUPIDESA DE BAUZA

0
0

L'ensenyament és un incendi per mor de l'estupidesa política del Sr. Bauzá i d'aquest simulacre de Consellera que crec que s'anomena Camps.

Amb un balanç de realitzacions tendent a zero, Bauzá ha volgut passar a la historia com el President que va suprimir la immersió lingüística en llengua catalana  i, al mateix temps, va posar les Balears en el camí cap a l'anglès i la modernitat. Però, terrorista curt i inexpert, la bomba li ha esclatat a la cara.

La indignació del món de  l'ensenyament a les Balears no és (només) per la immersió lingüística ni és (només) per una implantació de l'ensenyament en anglès apressada i tècnicament indefensable. Alumnes, pares i docents estan emprenyats perquè tot funciona pitjor :  perquè hi ha menys mestres, perquè les aules estan tibades d'alumnes, perquè s'han llevat mestres de suport, perquè han minvat les beques, les ajudes de menjador i les ajudes per a llibres... perquè tot és molt més difícil en un  moment on les famílies tenen menys recursos per compensar el deteriorament dels serveis públics.

Sobre aquest escenari, el darrer que necessitava la comunitat educativa era un beneit que intentàs guanyar-se l'adhesió de l'ala més extremista del PP  fent experiments pedagògics des de la més absoluta ignorància i sobrecarregant les esquenes de mestres i alumnes.

Alguns diuen que Bauza vol utilitzar el TIL per projectar-se cap a Madrid  però, en realitat, aquest conflicte no farà altra cosa que fer-lo aparèixer a la resta de l'Estat com un piròman que s'ha cremat en el seu propi incendi


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10786

Latest Images

Trending Articles