Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10849

Passi el que passi la mobilització verda ja ha guanyat

0
0

Avui a #ParlamentIB s'ha convalidat el decret llei del #TIL amb els vots del PP, que no ha volgut escoltar als ciutadans i ciutadanes que s'estan mobilitzant massivament aquests dies.

Us pas la meva intervenció al debat d'avui:

 

En primer lloc, avui vull fer un reconeixement a tots aquells mestres i professors que fent un gran esforç econòmic personal s’estan manifestant i fent vaga, no per reclamar millores salarials, sinó per reclamar una educació de qualitat pels nostres fills. Moltes gràcies.

Vull també fer un reconeixement a tots aquells pares i mares que aquests dies ens hem solidaritzat amb els docents, fent també a la vegada un esforç de suport i solidaritat cap a una lluita que és pel bé dels nostres fills. I a tota aquella gent que sense forma part de la comunitat educativa, també s’ha solidaritzat i ha donat suport a les reclamacions del sector educatiu.

Un posicionament cívic que contrasta amb l’actitud incendiària, irresponsable i allunyada del sentit comú que han mantengut la consellera d’Educació i el president del Govern.

Sr. Bauzá, el seu Govern s’ha caracteritzat per la persecució ideològica, fins a episodis de repressió imfame com el cas dels directors de Maó. S’han cregut realment aquesta ridícula bubota de la delirant dictadura catalanista. Des del primer dia, sr. Bauzá s’ha posat en mans dels sectors més ultras de les Illes Balears, absolutament minoritaris.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10849

Latest Images

Trending Articles