Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

En Josep Ramoneda, filòsof o ''misòsof''?

0
0

 

 

 

                                             En Josep Ramoneda, filòsof, o ''misòsof''?

 

 

 

    Sembla que En Josep Ramoneda forma part del bloc sionista del diari Ara. A l'edició d'ahir, En Ramoneda resumia el desgovern del món en unes poques línies:  A la seva pel·lícula (d'En Ramoneda),  En Putin és el dolent i N'Obama és el bo. A la pel·lícula, l'astut Putin  para paranys a l'innocent Obama (No diu res del fet que N'Obama mou guerra a mig món)  . Segons ell, Rússia és una societat bastant desestructurada i amb una economia molt desequilibrada. Com a bon sionista, En  Ramoneda no diu res sobre els més de dos milions de presidiaris (proporcionalment, la xifra més elevada de presidiaris entre els diversos països del món) nord-americans com a conseqüència de la desestructuració de la societat dels EUA, s'ha de suposar; tampoc no diu res del fet que la major part de presos siguin negres. Tampoc esmenta el col·lapse de l'economia dels EUA. I evita parlar dels cinquanta milions de pobres nord-americans.

 

    En Ramoneda contribueix a satisfer la quota setmanal de crítica  de l'Ara contra  En Putin.  Segons fa saber el ''misòsof'', ''En Putin representa una forma particular de despotisme rus, una nova decantació de les velles tradicions del tsarisme i del bolxevisme...''.

 

    En contra d'aquesta perversa literatura sionista, he pensat que seria bo contrastar-la amb la d'un famós dissident nord-americà que té ''l'atreviment'' d'argumentar a favor de Putin i contra N'Obama. Podeu veure el post d'En Ron Bryan Molt bona, el president Putin., amb uns arguments que fan pols el dogmatisme del ''misòsof'' de Cervera.

 

   

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Latest Images

Trending Articles