Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10692

El diari El País dóna les declaracions d'En Donald Trump amb comptagotes.

0
0

      El diari El País dóna les declaracions d'En Donald Trump amb comptagotes.

 

      Amb comptagotes,  en el sentit que va fent interpretacions i valoracions sobre les frases d'En Trump a la seva declaració sobre l'atemptat d'Orlando. El redactor de la crònica fa com si hagués d'orientar  els lectors sobre les intencions (racistes?, esbojarrades?) del candidat republicà a la presidència dels EUA; tracta els lectors com si fossin menors d'edat. Vegeu el post Atentado en Orlando: Trump ataca a Obama y Clinton tras la masacre de Orlando | Internacional | EL PAÍS.

 

     Però aquesta mala pràctica  periodística de El Paísés general entre la premsa espanyola i entre la catalana respecte del tractament de la campanya presidencial ianqui.

   He pensat que seria bo mostrar un punt crític sobre aquesta mala pràctica.   Convé,  jo crec,  que els catalans tinguem una informació més objectiva sobre la política ianqui,  de manera que ens blindem contra les trames conspiratives  dels mitjans de les Corporacions.

   En aquest sentit, aprofito l'avinentesa per penjar un post de la declaració feta per En Trump,  sense afegits i sense comentaris. Vegeu-lo Donald J. Trump Declaració referent tràgic atemptat terrorista a Orlando, Florida | Donald J Trump per al president. 

   


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10692

Latest Images