Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10607

Al·legacions contra el pantalà flotant

0
0

Hem presentat al·legacions contra el projecte de pantalà flotant a la Badia de Pollença, presentat pel Reial Club Nàutic de Pollença i recordam a l'equip de govern que ha de defensar l'acord de ple d'octubre del 2014.

________________________________________________

El projecte de pantalà flotant a la Badia de Pollença, a la zona d’Albercuix, presentat pel Reial Club Nàutic de Pollença ha estat exposat a informació pública i hem presentat al·legacions demanant que no s’atorguin pel clar incompliment del procediment regulat en la Llei de Costes i el seu Reglament General ja que, com ha indicat també el GOB, en aquest tipus de projectes no es respecten els principis de “publicitat, imparcialitat, transparència i concurrència competitiva”.

Per altra part també hem demanat la reunió que es va acordar en la moció aprovada al ple municipal de Pollença d'octubre de 2014 per cercar solucions al tema dels fondejos a la Badia. A la moció es va aprovar convocar una reunió de la junta de portaveus municipal amb representants de les administracions amb competències a la Badia (Ports, Costes i Ministeri de Defensa), per cercar solucions globals i alternatives als fondejos il·legals. Una reunió que no s'ha realitzat i que consideram imprescindible. Alternativa (A) defensa que qualsevol solució als fondejos il·legals a la Badia ha de ser una solució global i pública.

Articles anteriors sobre el tema:

Volem un camp de boies ecològic i públic.

Hem de protegit la badia

Solucions als fondejos il·legals

Fondejos 

Alternatives, preguntes i dubtes al projecte dels pantalans 1

Alternatives, preguntes i dubtes al projecte dels pantalans i 2

Aquest són els projectes que va presentar el club nàutic en abril de l'any passat ( diari Última Hora)

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10607

Latest Images

Trending Articles