Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10840

Deman una rectificació pública

0
0

No tenia intenció d’escriure ni de fer cap referència respecte an es lamentable cas de ses amenaces i injúries des militant d’Esquerra Unida, es senyor Carlos Pons, a tots es votants des Partit Popular. Entenia que sa premsa i ets opinadors ja havien parlat suficientment sobre aquesta qüestió i, per tant, no feia comptes d’afegir-ne res més.

Des des meu punt de vista és totalment recriminable i també punible s’actitud des senyor Carlos Pons. Rallar d’exterminar a 10 milions de persones perquè no pensen com ell, o parlar de que hi haurà sang si sa gent segueix votant al PP, a qui qualifica de merda, me sembla condemnable i censurable.

Però, ja dic, era un tema sobre es qual no m’hi volia ficar i, en tot cas, entenia que havia de ser es Partit Popular qui, en defensa des seu honor i s’honor des seus votants, havia d’emprendre accions legals contra es senyor Carlos Pons, a fi de que aquest és disculpés públicament, i més quan, cap partit polític de s’esquerra ha condemnat es fets i després de llegir unes falses disculpes des mateix Carlos Pons que l’únic que feien era, encara, posar més llenya an es foc.

Però m’he decidit a escriure després de veure com es senyor Ciceró Pascual Cardona i es senyor Ángel Torres Moreno me posen a mi d’exemple per tal de justificar allò que no té justificació. A diferència des senyor Carlos Pons jo mai he demanat s’extermini de ningú, ni he amenaçat mai a ningú de que correrà sang si voten a un o a un altre partit, ni he dit res parescut.

Es senyor Ciceró Pascual també menteix quan afirma que estic imputat per injúries. No estic imputat en res. De fet, sa demanda que es diputat independentista Nel Martí me va posar, ha estat arxivada quatre vegades i ara estic esperant s’arxiu que farà cinc. Ha quedat demostrat claríssimament que aquesta demanda era injustificada i que només obeïa a ses obsessions patològiques des senyor Nel Martí i a una persecució política contra jo.

En qualsevol cas, es fet de posar-me an es mateix nivell d’algú que profereix ses amenaces esmentades pes senyor Carlos Pons me sembla, ja de per si, un insult gravíssim i és, des des meu punt de vista, una calumnia i una injúria ben eloqüent. Posar-me d’excusa per justificar ses amenaces gravíssimes des senyor Carlos Pons a tots es votants des Partit Popular me sembla totalment fora de lloc.

En vista de tot açò, me veig obligat a títol personal, amb independència de ses accions judicials que pugui emprendre es Partit Popular, a demanar una rectificació pública des senyor Ciceró Pascual Cardona i des senyor Ángel Torres Moreno. Si en unes setmanes aquesta rectificació no s’ha produït, posaré una demanda judicial contra es senyor Carlos Pons Camps per ses amenaces que, com a votant des Partit Popular, ha fet contra jo i també posaré una demanda contra es senyor Ciceró Pascual Cardona i contra es senyor Ángel Torres Moreno, per haver-me posat d’exemple per justificar ses greus amenaces des senyor Carlos Pons Camps.

No permetré que persones que no me coneixen de res atemptin alegrement contra es meu honor i me posin d’exemple an es mateix nivell que una altra persona que ha amenaçat d’exterminar a 10 milions de persones i de regar de sang si es torna a votar an el PP. Crec que són intolerables aquests tipus de comentaris i comparacions i, per tant, me veig en s’obligació de defensar-me davant es Tribunals per fer front a aquests insults que l’únic que cerquen és es meu desprestigi i erosionar es meu honor.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10840

Latest Images

Trending Articles