Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10533

Inca demana a Bauzá que depuri responsabilitats polítiques pel cas Alpha Pam

0
0
Avui, el ple de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat per unanimitat una moció presentada pel grup MÉS per Inca relativa a la mort del jove Alpha Pam i el sistema sanitari públic de caràcter universal. Els acords adoptats són els següents:

Primer.- L'Ajuntament d'Inca lamenta profundament la mort del Sr. Alpha Pam, mort a casa seva de tuberculosi. Així mateix manifesta la seva indignació per aquest fet i insta a la Conselleria de Salut aprendre totes les mesures necessàries perquè un fet tan lamentable com aquest no torni a succeir a la nostra comunitat.

Segon.- L'Ajuntament d'Inca reconeix que la millor garantia sanitària possible és que tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes rebin el mateix tracte sanitari, a l’atenció primària, a l’hospitalària i a l’especialitzada, per això s'insta el Govern a què elabori, amb la major brevetat possible, un Decret Llei perquè totes les persones censades als municipis de la nostra illa puguin accedir a una targeta sanitària. Donant així compliment a l’article 25 de l’Estatut de les Illes Balears.

Tercer.- L'Ajuntament d'Inca insta al Govern de les Illes Balears a mantenir el servei de mediadors culturals al Servei de Salut de les Illes Balears, als centres de salut i als hospitals públics.

Quart.- L'Ajuntament d'Inca demana al President de les Illes Balears que depuri responsabilitats polítiques per aquests fets.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10533

Latest Images

Trending Articles